Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

Costa Deliziosa

0

Uit 0 reviews

Bekijk reviews

Vanaf januari 2010 is de Costa Deliziosa in de vaart voor Costa Cruises. Costa Deliziosa, zusterschip van Costa Luminosa, is het derde schip dat door Fincantieri gemaakt werd voor de Italiaanse rederij en is tevens één van de vijf nieuwe schepen die Costa Cruises in 2007 bestelde. Doop van het schip gebeurde op 23 februari in de haven Rashid in de Verenigde Arabische Emiraten. Dit was de eerste keer dat een cruiseschip gedoopt werd in een Arabische stad. Met respect voor het islamitische geloof werd het schip gedoopt met een speciale fles sap, in plaats van de traditionele champagne.

De Italiaanse roots van Costa Cruises zie je terug in de inrichting en sfeer aan boord. Dit schip is ook geschikt voor families met kinderen. Bijna 70% van alle hutten hebben zeezicht en er zijn 772 balkonhutten aan boord.

Bestemmingen

Atlantische Oceaan
Caribbean
Oostelijke Middellandse Zee
Transatlantisch
Westelijke Middellandse Zee

Eten & Drinken

Op de Costa Deliziosa vind je vier restaurants, voor Club Deliziosa en het Samsara Restaurant geldt dat er bijbetaald moet worden en het dient van tevoren te worden gereserveerd. Verder tref je maar liefst elf bars aan boord, waaronder Grand Bar Mirabilis en een pianobar. Er is tevens een casino aan boord. Dinerzittingen zijn om 19:00 uur en 21:00 uur.

Dinerzittingen

Kinderen

Sport & fitness

Wellness

Dineren & restaurants

Entertainment

Doelgroep

Reviews gemiddeld een 0 in 0 ervaringen

1

Hutten en suites