Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

Seadream Yacht Club

0

Uit 0 reviews

Bekijk reviews

'It's yachting, not cruising', is de quote van Seadream Yacht Club. De schepen van Seadream zijn net een paar maten kleiner dan de gebruikelijke cruiseschepen die we kennen en worden daarom ook wel 'grote jachten' genoemd. Seadream Yacht Club is een familiebedrijf dat is opgericht in 1987, het hoofdkantoor is gevestigd in Slependen bij Oslo. Door het ultra luxe concept van Seadream wordt de rederij ook wel omschreven als een van de beste ter wereld. De schepen, Seadream I en Seadream II, beschikken dan ook over absolute comfort en de meest luxueuze voorzieningen. Daarnaast kom je extreme drukte niet tegen, aangezien er op de schepen van Seadream niet meer dan 112 passagiers en 95 bemanningsleden aan boord zijn. Door dit kleine aantal medereizigers kom je volledig tot rust en zullen al je verwachtingen overtroffen worden. Ook is het enorme voordeel van 'een grote jacht' dat het intieme havens bereikt waar grote cruiseschepen niet kunnen aanmeren. Bovendien zul je altijd zomerse dagen ervaren, omdat de schepen van mei t/m oktober in de Middellandse Zee varen en van november tot april in het Caribische gebied.

Fooienbeleid

Wanneer je een cruise boekt op een van de schepen van Seadream Yacht Club zijn de fooien bij de totaalprijs inbegrepen. Hierdoor kom je niet voor onverwachtse kosten te staan.

Speciale Regels

– Wanneer je 24 weken of langer in verwachting bent op het moment dat de cruise eindigt, moet je de rederij hiervan schriftelijk op de hoogte stellen.
– De minimumleeftijd voor een cruise met Seadream is 12 maanden. Houd er rekening mee dat er bijna tot geen kinderfaciliteiten aan boord zijn.
– Het nuttigen van alcohol is toegestaan vanaf 21 jaar.
– Het casino is toegankelijk vanaf 18 jaar.
– De minimumleeftijd voor de hoofdboeker is 18 jaar. Passagiers jonger dan 18 jaar moeten vergezeld worden van een ouder of voogd.
– Reizigers jonger dan 18 jaar die niet met een eigen ouder reizen, moeten in het bezit zijn van een ouderverklaring die is ondertekend door beide ouders of voogd.
– Roken is alleen toegestaan op de daarvoor bestemde plaatsen.
– Er zijn geen bijzondere regels voor kleding. Je bent vrij om te dragen wat je wilt.

Bestemmingen

Seadream Yacht Club maakt reizen naar de Middellandse Zee, Caribbean, Transatlantisch en soms vaart er een schip langs de kust van Afrika.

Reviews gemiddeld een 0 in 0 ervaringen

1

De vloot van Seadream Yacht Club

Seadream I

Seadream I

Klasse: Luxe

  1. Krijgt gemiddeld een
  2. 0
  3. uit 0 reviews!
Seadream II

Seadream II

Klasse: Luxe

  1. Krijgt gemiddeld een
  2. 0
  3. uit 0 reviews!
1

Nieuws

Artikelen