Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

ms Amsterdam

0

Uit 0 reviews

Bekijk reviews

Het is alweer het derde schip van Holland America Line wat vaart onder de naam ms Amsterdam, uiteraard vernoemd naar onze hoofdstad. Het Nederlandse erfgoed is dan ook overal op het schip aanwezig, zoals in originele art-decostukken die ooit op het elegante schip Nieuw Amsterdam van 1938 te bewonderen waren. De ms Amsterdam is gebouwd op de scheepswerf Fincantieri in Marghera, Italië en werd in 2000 in de vaart genomen. Op 30 oktober 2000 werd het schip gedoopt door mevrouw Janet Lanterman. Op dit middelgrote schip wordt de nieuwste scheepsbouwtechnologie gecombineerd met design, persoonlijke accenten en een prima service waar Holland America Line om bekend staat.

Hart van het schip is Planeto Astrolabium, een speciaal voor het schip ontworpen sculptuur. Hiermee kan je de plaats en hoogte van hemellichamen berekenen en het kan gebruikt worden om tijdzones en de exacte tijd op het schip af te lezen.

Bestemmingen

In de zomer van 2015 vaart de ms Amsterdam voornamelijk rondom Seattle in de Verenigde Staten. Op 27 september vertrekt het vanuit Seattle voor een 50-daagse cruise richting de zuidelijke Stille Oceaan en zal het o.a. Bora-Bora en Fiji aandoen. Terugkomst is in San Diego en vanaf daar zal het in oktober 2015 een 32-daagse reis maken naar het Inca-rijk. Tijdens de feestdagen gaat dit schip door het Panamakanaal en op 5 januari kun je inschepen voor een 115-daagse Grand World Voyage. Tijdens deze cruise maak je echt een rondje om de wereld en kom je op enorm veel verschillende plekken. Heb je niet 115 dagen de tijd? Dan kun je ook een gedeelte van deze cruise maken zoals bijvoorbeeld pas inschepen in Sydney, Australië en vanaf 11 februari 2016 in 32 nachten meereizen naar Singapore. In april 2016 is de cruise terug in de Verenigde Staten en zal het op 30 april vanaf Fort Lauderdale vertrekken naar het Panamakanaal. In de zomer van 2016 vaart de ms Amsterdam wederom voornamelijk rondom Seattle. In september 2016 vertrekt de ms Amsterdam naar de zuidelijke Stille Oceaan om in 52 nachten veel tropische eilandjes te ontdekken. Begin 2017 kun je inschepen voor een Grand World Voyage van 111 nachten waarbij je vanuit Fort Lauderdale de hele wereld gaat zien. Je vaart o.a. naar Honolulu, Japan, China, Oman, Istanbul, Barcelona en weer terug naar de Verenigde Staten waar je eind april 2017 aankomt.

Eten & Drinken

Op de ms Amsterdam gebruikt men het As You Wish® principe. Het As You Wish dineren draait om vrijheid en flexibiliteit. Er zijn 5 verschillende restaurants zoals de Pinnacle Grill, Lido Restaurant en Italiaans restaurant Canaletto. Voor diegene die liever privé dineert: 24-uurs dineren in de hut is gratis, je hoeft alleen maar te bellen.

Holland America Line werkt met het 'My Time Dining' principe, waarbij je kunt kiezen uit twee zittingen voor het diner. Een eerste (vroege) zitting met vaste tafelschikking gedurende de hele cruise of tweede (late) zitting met vaste tafelschikking gedurende de hele cruise. Ook is er de open zitting zonder vaste tafelreservering.

Dinerzittingen

Kinderen

Sport & fitness

Wellness

Dineren & restaurants

Entertainment

Doelgroep

Reviews gemiddeld een 0 in 0 ervaringen

1

Hutten en suites