Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

Phoenix Cruises

0

Uit 0 reviews

Bekijk reviews

Phoenix Reisen is een Duitse touroperator wat sinds 1988 gespecialiseerd is in rivier- en zeecruises. De cruises die ze aanbieden verkopen ze onder de naam Phoenix Cruises. De zeecruiseschepen staan ook wel bekend als klein en intiem met een klassiek uitstraling. Verder vind je aan boord misschien niet de modernste faciliteiten, maar staat comfort wel hoog in het vandaal. De hutten zijn allemaal voorzien van een LCD-tv, haardroger en een badjas. De schepen worden zeer goed onderhouden en de passagier staat op nummer één bij de rederij. De rivierschepen van Phoenix Cruises vind je vooral terug in de mooiste rivieren van Europa, terwijl de grotere cruiseschepen over de oceaan dobberen naar bestemmingen wereldwijd. De vaarroutes zijn dan ook erg bijzonder en er is mogelijkheid om een deeltraject te boeken. Houd er rekening mee dat tijdens een cruise met Phoenix Cruises een groot deel van de passagiers Duits is, dit geldt ook voor de bemanning. Reizigers die al eens met Phoenix Cruises op reis zijn geweest, kiezen hier meestal nogmaals voor. De rederij kent dan ook vele vaste en enthousiaste gasten.

Fooienbeleid

Er zijn geen verplichte fooien aan boord. Wel wordt het gewaardeerd dat er fooi wordt gegeven aan de crewleden. Drankjes worden op de boordrekening verhoogd met een servicetoeslag van 7%.

Speciale Regels

– Wanneer je 24 weken of langer in verwachting bent mag je niet aan boord op een van de schepen Phoenix Cruises.
– De minimumleeftijd voor een cruise met Phoenix Cruises is 2 jaar.
– Het nuttigen van alcohol is toegestaan vanaf 18 jaar
– Roken is alleen toegestaan op de daarvoor bestemde plaatsen.

Op de schepen van Phoenix Cruises mag casual kleding gedragen worden. Alleen bij speciale gelegenheden, zoals welkom van de kapitein en het daaropvolgende diner wordt verwacht dat er chique kleren wordt gedragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan cocktailjurk of een nette broek en voor de heren een lange broek met een overhemd. Verder is het dragen van badkleding alleen toegestaan bij het zwembad.

Bestemmingen

– Noord-Europa
– Middellandse Zee
– West-Europa
– Zuid-Europa
– Noorse Fjorden
– Zwarte Zee
– Canada
– Groenland
– Noordpool incl. IJsland
– Oostzee
– Canarische Eilanden
– Afrika
– Wereldcruises
– Zuid-Amerika
– Azië

Reviews gemiddeld een 0 in 0 ervaringen

1

De vloot van Phoenix Cruises

Albatros

Albatros

Klasse: Standaard

  1. Krijgt gemiddeld een
  2. 0
  3. uit 0 reviews!
Amadea

Amadea

Klasse: Standaard

  1. Krijgt gemiddeld een
  2. 0
  3. uit 0 reviews!
Artania

Artania

Klasse: Standaard

  1. Krijgt gemiddeld een
  2. 0
  3. uit 0 reviews!
1

Nieuws

Artikelen