Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

ms Noordam

0

Uit 0 reviews

Bekijk reviews

De ms Noordam uit 2006 is een van de nieuwste en grootste schepen van Holland America Line. Het schip dankt zijn naam aan het noordpunt van een kompas. Het is een zusterschip van de Vista klasse schepen ms Westerdam, ms Oosterdam en ms Zuiderdam. De ms Noordam is geschikt voor jong en oud. Zo kunnen kinderen zich vermaken in Club Hal, het activiteitencentrum voor kinderen tot 12 jaar. Voor de tieners is de Loft ontworpen. Als extra biedt dit schip een bioscoopzaal en een prachtige hydropool in de Greenhouse Spa. Op het achterdek bevindt zich een zwembad en er is een zwembad met een schuifdak op het middendek. Ook 's avonds zullen gasten aan boord van de ms Noordam zich niet vervelen met onder andere een discotheek, een pianobar, sportbar en een theater. Gasten kunnen kiezen om te verblijven in een standaardhut, een hut met zeezicht, een hut met veranda en natuurlijk de luxe suites. De hutten en suites zijn van alle gemakken voorzien. Wie een suite boekt kan zelfs profiteren van extra services en een jacuzzi. De ambiance van het elegante schip de ms Noordam zorgt voor een comfortabele, ruime en ontspannen omgeving terwijl je geniet van een heerlijke cruise.

Bestemmingen

De ms Noordam vaart naar Alaska, Australië, Nieuw-Zeeland, het noordwesten en de kust van de Stille Oceaan. In de zomer van 2015 kun je bijvoorbeeld mee met een cruise-rondreis naar Alaska vanaf Vancouver. In het voorjaar en de zomer van 2016 kun je deze cruise ook maken en de gletsjers in Alaska ontdekken.

Eten & Drinken

De ms Noordam heeft verschillende eetgelegenheden. Van een alledaagse lunch bij het zwembad tot de authentieke Italiaanse keuken bij Canaletto of een perfect gegrilde porterhousesteak bij Le Cirque. Gasten kunnen genieten van verschillende restaurants met heerlijke menu's. Het is ook mogelijk om te dineren in de grote eetzaal of om in je eigen hut te eten. Voor wie van koken houdt is er ook een Culinary Arts Center aanwezig waar overdag kookdemonstraties en workshops gegeven worden. In de avond wordt het centrum omgetoverd tot een eetzaal. Op het luxe cruiseschip zijn diverse bars en lounges aanwezig waar je een drankje kunt drinken.

Op de ms Noordam wordt er gewerkt met het 'My Time Dining' principe, net zoals op alle schepen van Holland America Line. Hierbij kan er gekozen worden uit twee zittingen voor het diner. Een eerste (vroege) zitting met vaste tafelschikking gedurende de hele cruise of tweede (late) zitting met vaste tafelschikking. Ook is er de open zitting zonder vaste tafelreservering volgens het As You Wish® principe waarbij het draait om vrijheid en flexibiliteit.

Dinerzittingen

Kinderen

Sport & fitness

Wellness

Dineren & restaurants

Entertainment

Doelgroep

Reviews gemiddeld een 0 in 0 ervaringen

1

Hutten en suites