Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

Princess Cruises

8

Uit 1 reviews

Bekijk reviews

De eerste cruise van rederij Princess Cruises was in 1965 en ging naar Mexico. De rederij is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste rederijen ter wereld. Princess Cruises staat namelijk in de ranglijst op nummer drie. Daarnaast vaart ze nu naar bestemmingen gelegen over de hele wereld van Azië tot Europa. Je kunt een korte cruise maken van 3 dagen, maar ook langere cruises tot wel 114 dagen. Princess Cruises is mede bekend geworden door de serie ‘The Love Boat’ die zich afspeelde op haar schip ‘Pacific Princess’. Deze serie liet kijkers zien hoe een vakantie op zee er uit zag. In 2001 was de rederij de eerste die kwam met de keuze voor haar passagiers tussen de traditionele dinerzitting of een vrije zitting ‘Anytime Dining’. Bij deze vrije zitting mochten de passagiers hun tijd van dineren zelf kiezen. Als je gaat dineren kan dit in een van de vele restaurants zoals bij Alfredo’s Pizzeria, waar je zelf een pizza kunt samenstellen. Ook zijn er specialiteitenrestaurants, eet bijvoorbeeld een heerlijke Italiaanse maaltijd in het restaurant Sabatini’s. Verder zijn alle 17 schepen erg luxe en in een moderne elegante stijl. Er is daarnaast veel te doen aan boord van de schepen. Zo kun je op een aantal schepen films kijken op het grote bioscoopscherm bij het zwembad of je laten entertainen door een schitterende water- en lichtshow.

Fooienbeleid

De fooien worden standaard verrekend op de boordrekening. Als je verblijft in een binnenhut of hut met balkon is het bedrag 12,95 dollar per dag (ongeveer 11,40 euro). Voor verblijf in een (mini-)suite is de fooi 13,95 dollar per dag (ongeveer 12,30 euro).

Speciale Regels

- De minimale leeftijd is voor een cruise naar Alaska, Canada, Nieuw-Engeland, Caraïben, Europa, Mexico, Trans-Atlantisch, Australië en Nieuw-Zeeland is 6 maanden. Alle andere cruises hebben een minimale leeftijd van 12 maanden.
- Passagiers onder de 21 jaar moeten met iemand in de kamer verblijven die ouder dan 21 jaar is.
- Als je als familie/groep meerdere kamers boekt, moet per kamer minimaal één persoon 16 jaar zijn. Daarnaast moet ook aangetoond kunnen worden dat er gereisd wordt met een persoon van 21 jaar of ouder.
- Alcohol is verboden voor passagiers onder de 21 jaar.
- Roken is verboden, behalve op de speciaal daarvoor ingerichte gebieden. Overtreding van deze regel resulteert in een boete van 250 dollar.
- Roken met een elektronische sigaret is toegestaan, maar alleen in de hut.
- Alcoholische dranken meenemen aan boord mag niet. Met uitzondering van 1 fles wijn of champagne (750 ml) per persoon, in de handbagage. Je moet dan wel 21 jaar of ouder zijn. Ook moet je een toeslag van 15 dollar per fles betalen.
- Als je 24 weken zwanger bent of op de laatste dag van de cruise 24 weken zwanger bent, dan mag je niet mee aan boord.
- Je bent verplicht om annuleringskosten te betalen als je de cruise wilt afzeggen.
- Wanneer je reist met iemand die medische, geestelijke of andere beperkingen heeft of zelf een van deze beperkingen hebt, moet je dit aangeven tijdens het boeken.
- Dieren zijn niet toegestaan aan boord, behalve geleidehonden.

Bestemmingen

Alaska
Azië
Australië
Nieuw-Zeeland
Californië
De kusten aan de Grote Oceaan
Het zuiden van de Grote Oceaan
Canada
New-England
Caribbean
Europa
Hawaii
Japan
Mexico
Panamakanaal
Zuid-Amerika

Reviews gemiddeld een 8 in 1 ervaringen

Schip: Emerald Princess

8

 • Eten & drinken8
 • Entertainment7
 • Personeel9
 • Schip8
 • Excursies7
 • Prijs / kwaliteit7
 • Hut8

Het was onze 1ste cruise. Van begin tot eind was het geweldig. Super vriendelijke personeel. We voelden ons net Hollywood sterren. Nette, schone hutten,lekker eten genoeg variatie. Genoeg activiteiten zowel aan boord als aan land. Ook voor onze kinderen was er genoeg te doen. Princess Emerald verdiend een dikke 8. Isidra Kwidama 19 oktober 2016

1

De vloot van Princess Cruises

Sun Princess

Sun Princess

Klasse: Standaard

 1. Krijgt gemiddeld een
 2. 0
 3. uit 0 reviews!
Star Princess

Star Princess

Klasse: Standaard

 1. Krijgt gemiddeld een
 2. 0
 3. uit 0 reviews!
Sea Princess

Sea Princess

Klasse: Standaard

 1. Krijgt gemiddeld een
 2. 0
 3. uit 0 reviews!
1 2 3 Volgende

Nieuws

Artikelen