Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

P&O Cruises

0

Uit 0 reviews

Bekijk reviews

De Britse P&O cruises is de oudste cruisemaatschappij ter wereld. Het begon allemaal rond 1840 toen er al regelmatig cruises door P&O werden uitgevoerd. Tegenwoordig heeft de rederij nog maar zeven schepen in de vloot, waarvan de oudste dateert uit 1995. De cruisemaatschappij staat ervoor om reizigers de cruisevakantie van hun leven te geven. Dit doen ze vooral door een groot aanbod van bestemmingen aan te bieden en te zorgen dat er tal van faciliteiten aanwezig zijn. Elk schip laat je kennis maken met een verschillende vakantie ervaring. Uiteraard zijn er een aantal voorzieningen die wel op elk schip aanwezig zijn, zoals de ontspannende ruimtes en zwembaden. Ook zijn de meeste cruiseschepen uiterst geschikt voor families met kinderen. Wanneer je liever niet met jongere passagiers samen wilt reizen, kun je cruisen met een van de adult-only schepen, deze schepen zijn namelijk alleen toegankelijk voor volwassenen. P&O heeft ook nog een Australische tak onder de naam P&O Australia.

Fooienbeleid

Op alle cruiseschepen betaal je per dag een fooi van 3,95 pond. Deze fooien komen boven op de boordrekening. Kinderen tot 12 jaar hoeven geen fooien te betalen.

Speciale Regels

– Als je langer dan 24 weken zwanger bent mag je niet aan boord. Daarnaast dien je een door de arts ondertekende verklaring te hebben waarin staat dat de moeder en baby in goede gezondheid zijn en fit genoeg om te reizen.
– De minimumleeftijd voor een cruise met P&O Cruises is 6 maanden. Voor exotische fly-cruises is de minimumleeftijd 12 maanden.
– Het nuttigen van alcohol is toegestaan vanaf 18 jaar. Wanneer je in de wateren van de Verenigde Staten vaart wordt de leeftijdsgrens verhoogd naar 21 jaar.
– Het casino is toegankelijk vanaf 18 jaar.
– De minimumleeftijd voor de hoofdboeker is 18 jaar. Passagiers jonger dan 18 jaar moeten vergezeld worden van een ouder of voogd.
– Reizigers jonger dan 16 jaar mogen niet alleen in een hut verblijven. Zij moeten verblijven met iemand die 16 jaar of ouder is. De MS Arcadia en MS Oriana zijn uitsluitend voor reizigers die ouder zijn dan 18 jaar (adult-only).
– Roken is alleen toegestaan op de daarvoor bestemde plaatsen.

Bestemmingen

– Afrika
– Azië
– Australië
– Caribbean
– Middellands Zee
– Oostzee
– Noord-Europa
– Panama Kanaal
– Pacific
– Verenigende Staten en Canada
– Midden-Amerika
– Indische Oceaan
– Iberische Schiereiland

Reviews gemiddeld een 0 in 0 ervaringen

1

De vloot van P&O Cruises

MS Arcadia

MS Arcadia

Klasse: Standaard

  1. Krijgt gemiddeld een
  2. 0
  3. uit 0 reviews!
MS Aurora

MS Aurora

Klasse: Standaard

  1. Krijgt gemiddeld een
  2. 0
  3. uit 0 reviews!
MS Azura

MS Azura

Klasse: Standaard

  1. Krijgt gemiddeld een
  2. 0
  3. uit 0 reviews!
1 2 3 Volgende

Nieuws

Artikelen