Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

ms Eurodam

9

Uit 1 reviews

Bekijk reviews

De ms Eurodam is een elegant cruiseschip in beheer van Holland America Line. Het schip werd op 1 juli 2008 gedoopt door koningin Beatrix. Het is een middelgroot schip met 11 dekken voor passagiers. Het is het eerste schip uit de Signature Class en is ook het grootste schip dat Holland America Line bezit. De ms Eurodam is heeft een levendige interieur en valt in de smaak bij gezinnen met kinderen die van gekleurde, opgewekte dingen houden zoals panelen aan de wand met digitale kunstwerken die je doen denken aan Alice in Wonderland. De hutten zijn van alle gemakken voorzien zoals luxueuze bedden, echte Egyptische katoenen handdoeken, flatscreen, toiletartikelen en op verzoek ook gratis fruit. Er kan gekozen worden voor een standaard hut, een hut met zeezicht of een hut met veranda. Wie van luxe houdt kan ook een suite boeken op de ms Eurodam. Suitegasten kunnen gebruik maken van extra services zoals feestjes, voorrang bij diners en een grote jacuzzi. Het cruiseschip is ideaal voor gezinnen met kinderen. De kinderen kunnen zich vermaken in speciale speelzalen en ook voor tieners is er veel te doen op het schip. De ouders kunnen gebruik maken van de vele luxe zwembaden, spa´s, het casino en het fitnesscentrum.

De ms Eurodam biedt alle gasten ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de Digitale Workshop, waar gasten leren om mooi beeldmateriaal te maken en ook hoe ze dit met vrienden en familie thuis kunnen delen via email en social media. Op de ms Eurodam is ook een kunstcollectie rondom het thema 'de Nederlandse Gouden Eeuw' te vinden.

Bestemmingen

De ms Eurodam vaart naar veel verschillende bestemmingen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om in de zomer van 2015 de Noord-Europa cruise te doen waar je vanuit Kopenhagen langs Finland, Zweden en Rusland vaart of de Transatlantische cruise. Wie liever in de herfstperiode een cruise wilt doen kan met de ms Eurodam naar Noord-Amerika of naar de zonnige Caribbean en Midden-Amerika. Deze cruises kun je ook in het voorjaar van 2016 doen. De ms Eurodam vaart het hele jaar door veel in het Middellandse zeegebied.

Eten & Drinken

Op de ms Eurodam kun je het As You Wish® principe verwachten. Hierbij draait alles om flexibiliteit en vrijheid. Het cruiseschip heeft 5 restaurants voor elke stemming. Zo heb je de restaurants Pinnacle Grill en Lido. Wie dol is op steak kan bij Le Cirque genieten van een heerlijk gegrilde porterhousesteak. Daarnaast heeft de ms Eurodam ook het Aziatische restaurant Tamarine en Canaletto waar je authentieke Italiaanse gerechten kunt bestellen. Wie liever privé dineert kan op elk moment van de dag een maaltijd naar de hut te laten brengen. Voor de liefhebbers is er ook een Culinary Arts Center op het schip waar kookdemonstraties en workshops gegeven worden. Er zijn diverse bars en lounges aanwezig waar je een drankje kunt drinken.

Op de ms Eurodam wordt er gewerkt met het 'My Time Dining' principe, net zoals op alle schepen van Holland America Line. Hierbij kan er gekozen worden uit twee zittingen voor het diner. Een eerste (vroege) zitting met vaste tafelschikking gedurende de hele cruise of tweede (late) zitting met vaste tafelschikking. Ook is er de open zitting zonder vaste tafelreservering.

Dinerzittingen

Kinderen

Sport & fitness

Wellness

Dineren & restaurants

Entertainment

Doelgroep

Reviews gemiddeld een 9 in 1 ervaringen

Schip: ms Eurodam

9

  • Eten & drinken9
  • Entertainment8
  • Personeel9
  • Schip9
  • Excursies9
  • Prijs / kwaliteit8
  • Hut9

Een prachtig schip met vriendelijke en behulpzame bemanning. Mooie en praktische cabins. Lekker eten. Vooral prettig dat op korte termijn voor vertrek de itinerarys gewijzigd werden in verband onrust op de oorspronkelijke bestemmingen. ZElfs tijdens de reis werd nog een locatie gewijzigd. Het was prettig relaxen in de Greenhouse spa. Marielle 18 oktober 2016

1

Hutten en suites