Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

ms Prinsendam

0

Uit 0 reviews

Bekijk reviews

De ms Prinsendam vaart sinds 2002 voor Holland America Line en is het meest intieme schip in de vloot. De ms Prinsendam is namelijk wat kleiner en kan slechts 835 passagiers meenemen. Het cruiseschip is iets kleiner dan de andere schepen en kan daarom makkelijker in kleinere havens aanleggen. De ms Prinsendam is het ideale cruiseschip om alle uithoeken van de wereld met stijl en elegantie te verkennen en gasten zullen zich al snel thuis voelen in de vele gezellige hoekjes van het schip. Een bijzonder kunstwerk met geëtste vissen, dolfijnen en schildpadden is te bewonderen in het atrium van 3 etages hoog. De meeste hutten en suites hebben uitzicht op zee en beschikken vaak over een privé-veranda. De hutten en suites zijn van alle gemakken voorzien. Wie een suite boekt kan zelfs profiteren van extra services en een jacuzzi. Gasten aan boord van het schip hoeven zich niet te vervelen dankzij de vele activiteiten en voorzieningen zoals de luxe zwembaden. Zo kun je elke dag wel iets nieuws proberen. Ook in de avond is er genoeg te doen. Zo kun je genieten van een spannende show in de lounge, zingen in de pianobar of naar het casino.

Bestemmingen

Vaar met de ms Prinsendam om Zuid-Amerika, of vaar over de Middellandse Zee en bezoek iconische steden in heel Europa en de Zwarte Zee. Het is ook mogelijk om naar de Caribbean te gaan. In de zomer van 2015 kun je mee met de ontdekkingscruise naar Ierland en Schotland of naar de Noordkaap, het Noord-Oostzeekanaal en de Oostzee. De ms Prinsendam vaart deze zomer ook over de Middellandse Zee en richting Israël en Amerika. Afhankelijk van de cruise ben je 9 tot 50 dagen op reis.

Eten & Drinken

Er zijn verschillende eetgelegenheden aanwezig aan boord van de ms Prinsendam. Zo kun je genieten van een alledaagse lunch bij het zwembad of dineren in de restaurants Canaletto, Le Cirque of Pinnacle Grill. Het is ook mogelijk om te dineren in de grote eetzaal 'La Fontaine' of in je eigen hut te eten. Voor wie van koken houdt is er het Culinary Arts Center aanwezig waar overdag kookdemonstraties en workshops gegeven worden. In de avond wordt het omgetoverd tot een eetzaal. Het luxe cruiseschip heeft diverse bars en lounges waar je een drankje kunt drinken. Een mooie plek dit te doen is de “Crow’s Nest Bar”. Deze bar bevindt zich bovenin het schip en biedt een mooi uitzicht over de zee en het voordek.

Op de ms Prinsendam wordt er gewerkt met het 'My Time Dining' principe, net zoals op alle schepen van Holland America Line. Dit houdt in dat er gekozen kan worden uit twee zittingen voor het diner. Een eerste (vroege) zitting met vaste tafelschikking gedurende de hele cruise of tweede (late) zitting met vaste tafelschikking. Ook is er de open zitting zonder vaste tafelreservering volgens het As You Wish® principe waarbij het draait om vrijheid en flexibiliteit. Gasten kunnen dan zelf bepalen wanneer ze willen dineren.

Dinerzittingen

Kinderen

Sport & fitness

Wellness

Dineren & restaurants

Entertainment

Doelgroep

Reviews gemiddeld een 0 in 0 ervaringen

1

Hutten en suites