Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

ms Maasdam

0

Uit 0 reviews

Bekijk reviews

De ms Maasdam is het vijfde schip van Holland America Line dat deze naam draagt en is vernoemd naar rivier de Maas. Het is een luxe cruiseschip met 4 sterren. Opmerkelijk is dat het schip ontworpen is om minder gasten mee te nemen, maar daarom is er wel meer ruimte en gasten profiteren van optimaal comfort. In totaal kunnen 1.266 passagiers aan boord verblijven. Het thema van het schip brengt een ode aan de Nederlandse Oost- en West-Indische Compagnieën uit de 17e tot en met de 19e eeuw. Het cruiseschip is afgewerkt met koperbeslag, indrukwekkende kunstwerken en teakhouten dekken. Dit zorgt voor een warme uitstraling aan boord van de ms Maasdam. De hutten en luxe suites hebben uitzicht op zee en hebben vaak ook een privé-veranda. Aan boord van de ms Maasdam kun je elke dag een nieuwe activiteit proberen en ook de kinderen zullen zich prima vermaken met het speciale 'just kids' programma. Alle gasten kunnen ook deelnemen aan de Digitale Workshop, waar ze leren om mooi beeldmateriaal te maken en ook hoe ze dit met vrienden en familie thuis kunnen delen via email en social media.

Bestemmingen

Vaar met de ms Maasdam in de zomer en het najaar van 2015 mee naar Canada en New England. In het voorjaar van 2016 kun je een cruise boeken naar het Panamakanaal of de Caraïbische eilanden. Er zijn ook diverse cruises naar bestemmingen in Europa.

Eten & Drinken

Van een alledaagse lunch bij het zwembad tot de authentieke Italiaanse keuken of een perfect gegrilde porterhousesteak bij Le Cirque, er is genoeg keus aan boord van de ms Maasdam. Gasten kunnen genieten van verschillende restaurants met heerlijke menu's. Het is ook mogelijk om te dineren in de grote eetzaal of in je eigen hut te eten. Hierbij draait alles om flexibiliteit en vrijheid volgens het As You Wish® principe van Holland America Line. Er is ook een Culinary Arts Center aanwezig waar overdag kookdemonstraties en workshops gegeven worden. In de avond wordt het centrum omgetoverd tot een eetzaal. Op het luxe cruiseschip zijn diverse bars en lounges aanwezig waar je een drankje kunt drinken.

Op het schip wordt er gewerkt met het 'My Time Dining' principe, net zoals op alle schepen van Holland America Line. Hierbij kan er gekozen worden uit twee zittingen voor het diner. Een eerste (vroege) zitting met vaste tafelschikking gedurende de hele cruise of tweede (late) zitting met vaste tafelschikking. Ook is er de open zitting zonder vaste tafelreservering, waarbij gasten kunnen arriveren wanneer ze maar willen.

Dinerzittingen

Kinderen

Sport & fitness

Wellness

Dineren & restaurants

Entertainment

Doelgroep

Reviews gemiddeld een 0 in 0 ervaringen

1

Hutten en suites