Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

Hapag-Lloyd Cruises

0

Uit 0 reviews

Bekijk reviews

Exclusieve cruises, kleine cruiseschepen en verboden voor massatoerisme: zo onderscheiden de schepen van Hapag-Lloyd Cruises zich. Deze Duitse rederij is opgericht in 1891 en heeft ondertussen twee super-de-luxe cruiseschepen in de vloot. Vooral de MS Europa 2 is een erg geliefde, luxe schip. Het is dan ook niet voor niks dat dit schip al regelmatig in de prijzen is gevallen. Maar naast de lieveling, MS Europa 2, heeft Hapag-Lloyd Cruises nog drie andere moderne en luxe schepen, waarop je als reiziger als een koning behandeld wordt. Als passagier kun je gebruik maken van de luxe spa, restaurants, fitnesscentra, bibliotheek, (overdekte) zwembaden en talloze andere voorzieningen. Daarnaast kom je met de schepen van Hapag-Lloyd Cruises op bijzondere en avontuurlijke ''once in a lifetime'' bestemmingen.

Fooienbeleid

Wanneer je een cruise boekt op een van de schepen van Hapag-Lloyd Cruises zijn de fooien bij de totaalprijs inbegrepen. De kosten van drankjes worden op de eindafrekening verhoogd met 15% servicetoeslag.

Speciale Regels

– De minimumleeftijd voor kinderen voor een cruise binnen Europa is 8 maanden. Bij alle cruises buiten Europa geldt een minimumleeftijd van 2 jaar.
– Roken mag alleen op de daarvoor bestemde plaatsen.

Op de MS Europa en MS Europa 2 mag overdag vrijetijdskleding worden gedragen. 's Avonds is het kledingadvies 'smart casual of formeel'. Hierbij dragen dames meestal een jurk of een broek met een jasje. De heren dragen een pak of een lange broek met een jasje. Het kledingadvies voor de MS Bremen en de MS Hanseatic is informeel. Alleen bij het Captain's welkomst- en afscheidsdiner wordt verzocht om formeler te kleden.

Bestemmingen

– Azië
– Alaska en Canada
– Midden-Oosten
– IJsland en Groenland
– Antarctica
– Pacific
– West-Europa
– West-Middellandse Zee
– Oostzee met St. Peterburg
– Stedencruise Noord-Europa
– Afrika
- Noorse Fjorden
– Panama Kanaal
– Zuid-Amerika
– Transatlantisch
– Australië
– Noord-Amerika

Reviews gemiddeld een 0 in 0 ervaringen

1

De vloot van Hapag-Lloyd Cruises

MS Europa

MS Europa

Klasse: Luxe

  1. Krijgt gemiddeld een
  2. 0
  3. uit 0 reviews!
MS Europa 2

MS Europa 2

Klasse: Ultraluxe

  1. Krijgt gemiddeld een
  2. 0
  3. uit 0 reviews!
MS Hanseatic

MS Hanseatic

Klasse: Luxe

  1. Krijgt gemiddeld een
  2. 0
  3. uit 0 reviews!
1 2 Volgende

Nieuws

Artikelen