Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

MS Europa 2

0

Uit 0 reviews

Bekijk reviews

De MS Europa 2 is sinds 2013 in de vaart gekomen. Op dit nieuwste schip van Hapag Lloyd worden de passagiers volkomen in de watten gelegd, vandaar dat dit schip het stokje heeft overgenomen als meest luxe cruiseschip ter wereld, volgens de Berlitz Cruising Guise. De bemanningsleden staan dag en nacht klaar voor je klaar in zowel de Engelse als Duitse taal. Het schip is erg geschikt voor kinderen, zo zijn er diverse kinderfaciliteiten en worden er speciale kinderexcursies georganiseerd. Uiteraard kunnen de ouders gebruik maken van de luxe spa en het fitnesscentra. Tevens zul je geen gewone hutten aan boord vinden, het schip heeft namelijk alleen keuze uit suites. Zo heeft iedere kamer een elegant interieur met een eigen privébalkon.

Bestemmingen

Het cruiseschip vaart naar bestemmingen in Noord-Amerika, de Caribbean, Midden-Amerika, Azië en Oceanië. Maar ook dichter bij huis is een cruise te boeken, namelijk cruisen langs de mooiste steden in Denemarken.

Eten & Drinken

Met maar liefst acht restaurants aan boord, kom je hier niks tekort op culinair gebied. Je kunt kiezen uit een gastronomisch restaurant, een Italiaans restaurant, evenals een café en een buffetrestaurant. Bij de eetgelegenheden op het schip geldt een open zitting.

Dinerzittingen

Kinderen

Sport & fitness

Wellness

Dineren & restaurants

Entertainment

Doelgroep

Reviews gemiddeld een 0 in 0 ervaringen

1

Hutten en suites