Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

3 mei 2016

Golf & Cruise voor kinderen op de Europa 2

Wist je dat er op het luxe cruiseschip Europa 2 mogelijkheden zijn om jouw kroost kennis te laten maken met de golfsport? Als ze al een balletje slaan kunnen ze uiteraard nog beter leren golfen. Naast het verbeteren van je handicap geniet je van het varen over de oceaan en het ontdekken van prachtige golfbanen aan land. In het komende seizoen krijg je voor het eerst de kans om te spelen op golfbanen in Noord-Europa in combinatie met een cruise van Hapag Lloyd. Maar ook de traditionele banen in o.a. Engeland, Azië en Nieuw-Zeeland staan weer op het programma.

Golf & Cruise voor kinderen
Kinderen vanaf 6 jaar kunnen aan boord van de Europa 2 golftraining krijgen. Mascotte van Hapag-Lloyd Cruises Cap'n Knopf zal ook meedoen met de proefsessie. Daarna kunnen er ook privélessen geboekt worden met de golfprofessional.

Golfen aan boord van Hapag Lloyd
Alle gasten die een cruise maken met Hapag Lloyd genieten van een all-round pakket: transfers, tee-off tijden, karretjes en elektrische auto's zijn geregeld. Met het 'Golf a la carte'- pakket kan jouw conciërge ook een op maat gemaakte tour regelen.

Leuk filmpje over de golfsimulator aan boord van de Europa 2 (Engelstalig):


Wil jij een cruise maken de Europa 2? Mail (info@zeecruises.com) of bel (0486-412199) en wij regelen de beste plek voor je op het schip!