Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

Carnival Cruise Lines

9

Uit 1 reviews

Bekijk reviews

Plezier en genieten voor families, daar draait het allemaal om bij Carnival Cruise Lines. De rederij is opgericht in 1972 en heeft ondertussen 24 schepen in de vloot. Met dit aantal is Carnival Cruise Lines de grootste cruisemaatschappij die op dit moment in de vaart is. Vandaar dat Carnival Cruise Lines ook wel de leider van de cruiseschepen wordt genoemd. Deze naam heeft die onder andere ook te danken door de kleurrijke funships met talloze voorzieningen en de nieuwste technieken voor zowel jong als oud. Daaruit blijkt ook nog eens dat ze een enorm hoge klanttevredenheid hebben van maar liefst 98%. Een echte eyecatcher van de cruiseschepen is de blauw-wit-rode schoorsteen, ofwel de bekende walvisstaart. Uiteraard is het schip ook geschikt om volledig tot rust te komen. Al met al: je zult je niet snel vervelen tijdens een cruise met Carnival Cruise Lines.

Fooienbeleid

De fooien bij een cruise met Carnival Cruise Lines kun je aan boord voldoen. Voor elke overnachting wordt er een extra bedrag van $12 p.p. automatisch op je boordrekening bijgeschreven. Let op: Bij cruises vanuit Barbados dien je de fooi van $12 p.p. per nacht vooraf te betalen. Op drank zit een servicetoeslag van 15%, deze toeslag wordt automatisch bij je eindafrekening geschreven. Bij cruises in de Spaanse en/of Italiaanse wateren worden de prijzen van alle producten en diensten verhoogt met extra BTW.

Speciale Regels

– De minimumleeftijd voor een cruise is 6 maanden. Voor Transatlantische cruises en cruises naar Zuid-Amerika en Hawaï is de minimumleeftijd 12 maanden.
– Als je meer dan 25 weken in verwachting bent, mag je niet aan boord. Daarnaast moet je wanneer je in verwachting bent tot 25 weken, een arts ondertekende gezondheidsverklaring hebben.
– Het casino is toegankelijk vanaf 18 jaar.
– Het nuttigen van alcohol is toegestaan vanaf 21 jaar.
– De minimale leeftijd voor de hoofdboeker is 21 jaar. Passagiers jonger dan 21 jaar moeten een hut delen met een ouder of voogd die tenminste 25 jaar oud is.
– Koppels jonger dan 21 jaar mogen zonder ouder of voogd reizen, mits zij een officieel bewijs van een trouwboekje of samenlevingscontract kunnen overhandigen.
– Roken is alleen toegestaan op de daarvoor bestemde plaatsen. In de hut en op het balkon van de hut is het verboden om te roken.

Er zijn 1 à 2 avonden in de week waar 'cruise elegant' avonden worden georganiseerd. Tijdens deze avonden dragen vrouwen een (cocktail)jurk, rok of een broek met een jasje. De heren dragen een lange broek met colbert of een pak met das. Verder geldt voor overdag vrijetijdskleding en voor 's avonds een casual kledingvoorschrift, zoals blouses, een trui, een rok en voor de heren een lange broek met overhemd. In het Lido restaurant gelden geen bijzondere kledingvoorschriften.

Bestemmingen

– Canada en New England
– Alaska
– West-Europa
– Midden-Amerika
– Panama Kanaal
– Mexico
– Hawaï
– Australië
– Bermuda
– Caribbean
– Transatlantisch (bijvoorbeeld van Barcelona naar New York)

Reviews gemiddeld een 9 in 1 ervaringen

Schip: Carnival Valor

9

 • Eten & drinken10
 • Entertainment10
 • Personeel10
 • Schip10
 • Excursies9
 • Prijs / kwaliteit8
 • Hut10

Ik ga 13 november mijn 4de cruise maken.Wederom met Carnival valor.Ik geniet van de rust op de schip.Bediening vindt ik altijd goed geen rare dingen meegemaakt tot nu toe.Service is in een woord goed. Wengo.E 18 oktober 2016

1

De vloot van Carnival Cruise Lines

Carnival Fantasy

Carnival Fantasy

Klasse: Standaard

 1. Krijgt gemiddeld een
 2. 0
 3. uit 0 reviews!
Carnival Ecstasy

Carnival Ecstasy

Klasse: Standaard

 1. Krijgt gemiddeld een
 2. 0
 3. uit 0 reviews!
Carnival Sensation

Carnival Sensation

Klasse: Standaard

 1. Krijgt gemiddeld een
 2. 0
 3. uit 0 reviews!
1 2 3 Volgende

Nieuws

Artikelen