Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

0

Uit 0 reviews

Bekijk reviews

In 1990 kwam de Carnival Fantasy in de vaart, inmiddels is dit schip een van de oudste cruiseschepen die varen. Toch is het schip van alle gemakken voorzien, dit komt voornamelijk door de renovatie die het schip in 2008 is ondergaan. Het schip is uitermate geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, maar ook voor tieners en koppels. De kinderen kunnen voor echte sensatie terecht in het waterpark met uitdagende glijbanen. Naast waterpret is er ook de gelegenheid om films te kijken en muziek te luisteren in de O2-club speciaal voor tieners. Voor de kleintjes is er een kinderopvang en een kinderclub aan boord. Daarnaast kun je onder andere genieten van de goed georganiseerde avondshows in Las Vegas-stijl of een gokje wagen in het casino. Bezoek ook de pianobar met Egyptische invloeden aan boord, deze maakt het cruiseschip helemaal compleet.

Bestemmingen

Met de Carnival Fantasy kun je korte cruises maken in de Bahama's en het westen van de Caribbean. Deze cruises duren meestal tussen de 3 à 4 dagen.

Eten & Drinken

Er zijn twee hoofdrestaurant met oceaanzicht, namelijk Celebration en Jubilee. Daarnaast kun je een lichte snack eten bij de Bistro of de 24-uur pizzeria. Ook is er een salade- en sushibar aanwezig aan boord. Voor de gasten die op gezonde voeding letten zijn er speciale 'Spa Carnival menu's'. Eet je liever een keer in je hut? Er is 24 uur per dag roomservice mogelijk. De verzorging aan boord is op basis van volpension. Dit betekent dat je geen bijbetaling hoeft te doen in het hoofdrestaurant en bij de buffetten. In de hoofdrestaurants zijn er twee vaste dinerzittingen om 18:00 en om 20:15 uur. Er is ook een open dinerzitting tussen 17:45 en 21:30 uur (Your Time Dining).

Dinerzittingen

Kinderen

Sport & fitness

Wellness

Dineren & restaurants

Entertainment

Doelgroep

Reviews gemiddeld een 0 in 0 ervaringen

1

Hutten en suites