Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

Costa Mediterranea

10

Uit 1 reviews

Bekijk reviews

Costa Mediterranea is een schip van Costa Cruises en geschikt voor jongeren, singles, stelletjes en families met kinderen. Op 16 juni 2003 vertrok het schip op haar eerste reis van Genua naar Spanje en Portugal. Er is veel vertier aan boord, zoals 4 restaurants en 12 bars. Het theater is verdeeld over 3 verdiepingen en hier kun je genieten van cabaret acts en mooie shows in Vegas-stijl. Het schip is geïnspireerd op de oude adellijke paleizen van Italië en je vindt o.a. veel kunst aan boord. De twaalf dekken zijn vernoemd naar mythologische en historische figuren: Armonia, Bacco, Circe, Cleopatra, Medea, Narciso, Orfeo, Pandora, Pegaso, Prometeo, Tersicore en Teseo.

Costa Mediterranea is onderdeel van een reeks schepen in dezelfde stijl en design net als Costa Atlantica, Costa Deliziosa, Costa Fascinosa, Costa Favolosa en Costa Luminosa. Er zijn 1.057 hutten aan boord waaronder 660 kajuiten en 54 suites met eigen balkon.

Bestemmingen

Atlantische Oceaan
Oostelijke Middellandse Zee
Transatlantisch
Westelijke Middellandse Zee
Zuid-Amerika

Eten & Drinken

Op ieder moment van de dag kun je wel ergens eten en/of drinken aan boord van de Costa Mediterranea. Er zijn 4 restaurants, bij de 2 specialiteitenrestaurants moet je reserveren en extra betalen. Daarnaast zijn er 12 bars, waaronder een Cognac & Cigar Bar. Het hoofdrestaurant heeft twee vaste zittingen, binnen de Europese wateren is dit meestal om 19:00 en 21:00 uur.

Dinerzittingen

Kinderen

Sport & fitness

Wellness

Dineren & restaurants

Entertainment

Doelgroep

Reviews gemiddeld een 10 in 1 ervaringen

Schip: Costa Mediterranea

10

  • Eten & drinken9
  • Entertainment10
  • Personeel10
  • Schip10
  • Excursies8
  • Prijs / kwaliteit8
  • Hut10

Het was een droomreis met de Costa Mediterranea Anita 10 juni 2016

1

Hutten en suites