Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

0

Uit 0 reviews

Bekijk reviews

Maak kennis met het drijvend vakantieoord: de Carnival Ecstasy. Op het schip tref je het grote aquapark 'Waterworks' aan met glijbanen, zwembaden, fonteinen en andere voorzieningen voor een geslaagde dag. Naast de waterpret is er op dit funship genoeg animatie te vinden, zodat de jongeren zich nooit hoeven te vervelen. Daarnaast kun je aan je conditie werken door deel te nemen aan een volleybal- of basketbalwedstrijd of een rondje te rennen over het outdoor joggingparcours. Als je zonder kinderen wilt cruisen, kun je gebruik maken van het Adults Only gebied. In deze area kan je niet gestoord worden door spelende kinderen, bijvoorbeeld tijdens een schoonheidsbehandeling in de spa of een relaxmoment in de jacuzzi. Bovendien is er 's avonds ook nog genoeg te beleven voor alle leeftijdcategorieën. Denk bijvoorbeeld aan een theaterzaal met afwisselende shows, een discotheek en een game-room.

Bestemmingen

Zie jij jezelf al liggen op hagelwitte zandstranden? Als je op cruise gaat met de Carnival Ecstasy wordt deze fantasie werkelijkheid. Je kunt op een cruise maken naar Jamaica, Belize of Cozumel? Of kies je toch liever voor het oosten van de Caribbean? Verder zijn er ook bestemmingen in de Bahama's of in de Bermuda Eilanden die je kunt bezoeken tijdens een cruise met de Ecstasy.

Eten & Drinken

Er zijn twee hoofdrestaurant op het schip te vinden, bij deze restaurants kun je zelf kiezen of je liever op een vast tijdstip of tijdens een open zitting komt dineren. In het buffetrestaurant wordt naast het diner ook het ontbijt en de lunch geserveerd. Natuurlijk zijn er ook kleinere eetgelegenheden aanwezig zoals een saladebar en fastfoodrestaurants. Als je de hele dag op zee bent wordt er ook een uitgebreide lunch aangeboden. De verzorging aan boord is op basis van volpension. Dit betekent dat je geen bijbetaling hoeft te doen in het hoofdrestaurant en bij de buffetten. In de hoofdrestaurants zijn er twee vaste dinerzittingen om 18:00 en om 20:15 uur. Er is ook een open dinerzitting tussen 17:45 en 21:30 uur (Your Time Dining).

Dinerzittingen

Kinderen

Sport & fitness

Wellness

Dineren & restaurants

Entertainment

Doelgroep

Reviews gemiddeld een 0 in 0 ervaringen

1

Hutten en suites