Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

0

Uit 0 reviews

Bekijk reviews

Met het in 2009 gebouwde schip, Carnival Sensation, zul je een onvergetelijke cruise meemaken. De naam van het schip is vooral te danken aan de grote glazen koepel in het midden van het schip. Rondom de koepel bevinden zich talloze voorzieningen verdeeld over zes dekken. Voor kinderen is er genoeg speelplezier in het waterspeelpark met diverse glijbanen waaronder de waterglijbaan van drie dekken hoog! Vanzelfsprekend is er ook een luxe sauna met schoonheidssalon aan boord. Daarnaast zul je je 's avonds ook niet snel vervelen. Er zijn namelijk genoeg bars en lounges met een levendige sfeer. Ook kun je een show bijwonen in het theater met invloeden uit Las Vegas. Wil je toch liever genieten van wat meer rust? Kies dan voor een verblijf in het Serenity gedeelte (adults only), hier heb je een zonnedek en whirlpools speciaal voor volwassenen.

Bestemmingen

Vanuit Miami vaar je met de Carnival Sensation rondom de Caribbean. Als je nu naar het oosten of het westen van de Caribbean wilt, de keus is aan jou. Voor meer tropisch vermaak kun je ook mee op cruise naar de Bahama's. Je maakt een stop op Half Moon Cay en de hoofdstad Nassau.

Eten & Drinken

De twee hoofdrestaurant van het schip hebben een open zitting voor ontbijt, lunch en diner. Wanneer je liever op een vast tijdstip eet kan dit ook. Voor de echte voedselliefhebbers is er het populaire buffetrestaurant. In dit restaurant kun je van alles eten; van een heerlijke lekkernij tot een simpele omelet. Ook worden er speciale themabuffetten georganiseerd. Voor de zoetekauwen is er een heerlijk patisseriestandje met vele chocolade delicatesse. De verzorging aan boord is op basis van volpension. Dit betekent dat je geen bijbetaling hoeft te doen in het hoofdrestaurant en bij de buffetten. In de hoofdrestaurants zijn er twee vaste dinerzittingen om 18:00 en om 20:15 uur. Er is ook een open dinerzitting tussen 17:45 en 21:30 uur (Your Time Dining).

Dinerzittingen

Kinderen

Sport & fitness

Wellness

Dineren & restaurants

Entertainment

Doelgroep

Reviews gemiddeld een 0 in 0 ervaringen

1

Hutten en suites