Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

4 februari 2016

De ms Eurodam is vernieuwd en weer in de vaart

Sinds december is het schip ms Eurodam van Holland America Line vernieuwd en inmiddels is het weer terug op zee. Er hebben veranderingen plaatsgevonden op muzikaal gebied, de eetgelegenheden zijn aangepast en de suites zijn gerenoveerd.

De veranderingen op muzikaal gebied zijn het nieuwe podium 'het Lincoln Center Stage', hier wordt sfeervolle muziek gespeeld voor de gasten. Ook nieuw is de club Billboard, waar naar populaire muziek uit de afgelopen 50 jaar geluisterd kan worden. Hier kan je tevens deelnemen aan kennisvragen over muziek, deze vragen worden vertoond op grote schermen tijdens de optredens. Verder is de Gallery Bar geopend in de Northern Lights discotheek, hier worden cocktaildrankjes ter plaatse gemixt.

Ook de eetgelegenheden zijn uitgebreid, het restaurant Lido bijvoorbeeld heeft meer variaties aan gerechten op de menukaart gekregen. Het menu bestaat nu uit verschillende thema's waar uit gekozen kan worden; van wereldse gerechten tot verse salades. New York Pizza heeft de plek van Pizzeria Slice overgenomen. De pizza's worden hier binnen tien minuten vers gemaakt.

De gerenoveerde suites hebben een nieuwe interieur met nu ook een usb-oplaadpunt. Verder hebben de luxere Neputune en Pinnacle suites Bose Bluetooth speakers gekregen om in de suite te genieten van goed geluid. Op alle kamers zijn nieuwe televisies geïnstalleerd met veel interactieve programma’s. Alle suites kregen een flatscreen tv met een nieuw interactief televisiesysteem, filmprogramma’s, maar ook dagelijkse informatie over o.a. het programma aan boord.

Wil jij een cruise maken met de ms Eurodam? Mail (info@zeecruises.com) of bel (0486-412199) en wij regelen de beste plek voor je op het schip!