Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

0

Uit 0 reviews

Bekijk reviews

Avonturiers opgelet! Met de Seadream II kan je op groot avontuur gaan en tegelijkertijd genieten van de rust. Het grote waterplatform bevat talloze voorzieningen, waardoor je je niet snel zult vervelen. Ga bijvoorbeeld zeilen, snorkelen, waterskiën of kajakken. Voor de rust kun je terecht in de supermoderne gym of laat je in de watten leggen in de spa. Om bij te komen van een intensieve dag kun je een boek lezen in de bibliotheek. Daarnaast zijn alle hutten aan boord uitgerust met ramen voor uitzicht op zee . Ook staan er in de hut alle benodigdheden die je maar kunt bedenken, hierdoor hoef je nergens meer aan te denken. Voor een avondje uit is er ook genoeg te beleven, hef bijvoorbeeld het glas in de pianobar of ga een gokje wagen in het casino. Uiteraard zijn al deze faciliteiten omgeven door een sfeervol interieur.

Bestemmingen

Altijd al de mooiste landen van Zuid-Europa willen bezoeken in één vakantie? Tijdens een Middellandse Zee cruise heb je keuzes uit vaargebieden in Spanje, Frankrijk, Italië of Griekenland. Wil je echt tropische genieten? Kies dan voor een Caribische cruise en bezoek een aantal paradijselijke eilanden. Voor een Transatlantische cruise ben je 16 dagen onderweg en vaar je van Barcelona naar St. Thomas.

Eten & Drinken

De maaltijden aan boord zijn van een zeer hoge kwaliteit. Ook kun je zelf bepalen waar je je maaltijd gaat nuttigen, bijvoorbeeld bij de strandbarbecue, bij kaarslicht op een romantisch plekje of in je eigen hut. Aan boord is een apart ontbijt- en dinergedeelte. De gerechten in het hoofdrestaurant wisselen dagelijks, zodat er altijd een ander aanbod is. Het thema van het diner hangt af in welk vaargebied het schip zich bevindt. Lunchen kan in het Topside restaurant, hier heb je ook de keuze om buiten te lunchen. Tevens kun je 24 uur per dag gebruik maken van roomservice. Bij de eetgelegenheden op het schip geldt een open zitting.

Dinerzittingen

Kinderen

Sport & fitness

Wellness

Dineren & restaurants

Entertainment

Doelgroep

Reviews gemiddeld een 0 in 0 ervaringen

1

Hutten en suites