Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

0

Uit 0 reviews

Bekijk reviews

Op dit super-de-luxe schip van Seadream kom je niet snel iets tekort. Het is dan ook niet voor niks bekroond met vijf sterren. Alleen al door de vele faciliteiten aan boord van de Seadream I zul je nooit meer willen reizen op een ander schip. Wat denk je bijvoorbeeld van golfen in een golfsimulator, een duik nemen in het zwembad of een rondje waterskiën op open zee? En dit is nog maar het topje van de ijsberg. Alle andere denkbare watersportfaciliteiten, zoals kajaks, jetski's, snorkelsets en wakeboarden zijn mogelijk op het waterplatform op het dek. Verder kan je je heerlijk laten verwennen in de absolute top spa met professionele schoonheidsbehandelingen. Daarna kun je gaan bedenken hoe je de rest van de avond invult, wordt het je geluk beproeven is het casino of kies je voor een avond vermaak in de pianobar? Als je liever voor een dagje rust kiest is de Balinese lounge hier uitermate geschikt voor.

Bestemmingen

In het zomerseizoen van april tot november vaart het schip in de wateren van de Middellandse Zee. Deze luxe cruises varen langs de Zuid-Europese landen: Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië en Griekenland. Daarnaast kun je kiezen voor een hele unieke cruisereis, zoals in 14 dagen cruisen van Malaga naar Barbarros. Liever de wintermaanden ontvluchten? Van november tot april vaart de Seadream I in de azuurblauwe wateren van de Caribbean.

Eten & Drinken

De culinaire hoogstandjes van de Seadream I zijn te vinden in de twee restaurants. Je hebt een restaurant voor het ontbijtbuffet en het hoofdrestaurant is speciaal voor het diner. De gerechten in het hoofdrestaurant veranderen dagelijks, zodat er altijd een wisselend aanbod is. Het thema van het diner hangt af in welk vaargebied het schip zit. Lunchen kan in het Topside restaurant, hier heb je ook de keuze om buiten te lunchen. Tevens kun je 24 uur per dag gebruik maken van roomservice. Bij de eetgelegenheden op het schip geldt een open zitting. Je mag zelf bepalen wanneer en hoe laat je gaat dineren.

Dinerzittingen

Kinderen

Sport & fitness

Wellness

Dineren & restaurants

Entertainment

Doelgroep

Reviews gemiddeld een 0 in 0 ervaringen

1

Hutten en suites