Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

9 maart 2018

AIDA Cruises organiseert Open Air concert

Eind augustus wordt de komst van de AIDAnova groots gevierd. AIDA Cruises organiseert een openluchtconcert met David Guetta als DJ. Tijdens het concert wordt het nieuwe schip op een spectaculaire manier gedoopt. AIDA Open Air wordt gehouden op de Meyer Werft in Papenburg (Duitsland) op 31 augustus 2018. Tickets voor het concert zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 9 maart.

Het doel van AIDA Open Air
Na meer dan 20 jaar wordt er weer een cruiseschip in de Meyer Werft gedoopt. De AIDAnova is het achtste cruiseschip dat hier wordt gebouwd. Het openluchtconcert is voor AIDA een manier om de bouwers te bedanken voor hun bijdrage aan de bouw van de AIDAnova. Naast de doop is het doel van AIDA Open Air om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de nieuwe generatie AIDA cruiseschepen. Felix Eichhorn, directeur van AIDA, kijkt er dan ook naar uit om 25.000 mensen te verwelkomen.

De feestelijke ceremonie
Tijdens het concert zal de AIDAnova in de spotlight staan op de werf in Papenburg. Naast de live muziek van DJ David Guatta, tweemalig Grammy winnaar en tevens een van de meest succesvolle DJ's en muziekproducers van de wereld, krijgt AIDA Open Air een geweldige licht- en vuurwerkshow. Degenen die niet aanwezig kunnen zijn bij de feestelijke ceremonie hebben de mogelijkheid live mee te kijken op de website van AIDA Cruises.

De vaarroute
Na de doop gaat de AIDAnova naar Eemshaven in Nederland. Het schip wordt uiterlijk 15 november in Bremerhaven overgedragen aan rederij AIDA Cruises. Vanuit hier zal ze haar eerste vier cruises maken naar onder andere Rotterdam. Begin december begint de AIDAnova haar inaugurele seizoen in Hamburg met als bestemming Gran Canaria. Daarvandaan gaat het 7-daagse cruises varen.

Tickets bestellen
De kaartverkoop voor het AIDA Open Air concert start vrijdag 9 maart vanaf 10:00 's ochtends op de website van AIDA. De tickets kosten €35,- per stuk, exclusief administratiekosten.