Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

AIDAaura

0

Uit 0 reviews

Bekijk reviews

De AIDAaura is het zusterschip van de AIDAVita en werd gebouwd in 2003. Het schip is identiek aan de Vita en verwelkomt je in een geheel eigen stijl, met een vleugje huiselijkheid. Het schip is middelgroot en een zogenaamd 'Club' schip. De vele activiteiten staan centraal op het schip, er is de hele dag door wel iets te doen voor jong en oud.

Op de AIDAaura zullen families met kinderen een heerlijke tijd hebben, vooral vanwege het vele entertainment. Zo zijn er o.a. twee zwembaden aan boord met waterglijbaan, een Kids Club en er zijn vele sportieve activiteiten te beoefenen. Ook stelletjes, singles en jongeren kunnen zich aan boord prima vermaken. De voertaal op het gehele schip is Duits.

Bestemmingen

Middellandse Zee
Midden-Oosten

Eten & Drinken

Er zijn twee hoofdrestaurants aan boord van de AIDAaura; The Market Restaurant en restaurant Calypso. Dit zijn beide buffetrestaurants. Er is ook een specialiteiten restaurant aanwezig, namelijk het Rossini Restaurant. Hiervoor dien je een reservering te maken en geldt tevens een toeslag. Wel is het mogelijk om hier à la carte te dineren. Daarnaast zijn er diverse bars en lounges aanwezig. Er zijn op dit schip geen vaste dinerzittingen en ook heb je geen vaste tafel. Op deze manier kan iedereen eten wanneer en met wie hij of zij dat wilt.

Dinerzittingen

Kinderen

Sport & fitness

Wellness

Dineren & restaurants

Entertainment

Doelgroep

Reviews gemiddeld een 0 in 0 ervaringen

1

Hutten en suites