Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

0

Uit 0 reviews

Bekijk reviews

Sinds 12 mei 2002 is Celebrity Constellation in de vaart voor Celebrity Cruises. Dit schip is de vierde in de Millennium-klasse, zusterschepen zijn Summit, Infinity en Millennium. Er zijn 11 dekken op de Celebrity Constellation en er is plaats voor 2.170 passagiers.

Op Celebrity Constellation kun je helemaal tot rust komen in de ‘Canyon Ranch SpaClub’ of surfen op internet op een Apple Macbook in de ‘iLounge’. Ook tijd doorbrengen in de hut is een luxe, je hebt de keuze uit ruime hutten met balkon en/of zeezicht en binnenhutten. Bovendien is er ook gedacht aan de toegankelijkheid van de hutten voor mindervaliden.

Bestemmingen

De Celebrity Constellation vaart voornamelijk in de Europese wateren maar maakt ook een rondje rondom de Arabische kust, Thailan, Vietnam en de Filipijnen.

Eten & Drinken

Dineren kun je in het Italiaanse steekhuis ‘Tuscan Grille’ of in ‘Bistro on Five’, dit is een restaurant waar je zelf kunt bepalen wanneer je gaat eten. Drink daarnaast een cocktail of eet een ijsje in ‘Café al Bacio & Gelateria’. De 1e zitting is om 18:15 uur en 2e zitting is om 20:30 uur. Open zitting genaamd ‘Celebrity Select Dining’, staat vermeld bij de restaurants waar dit van toepassing is.

Dinerzittingen

Kinderen

Sport & fitness

Wellness

Dineren & restaurants

Entertainment

Doelgroep

Reviews gemiddeld een 0 in 0 ervaringen

1

Hutten en suites