Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

1 december 2015

Veganistisch en vegetarisch menu bij Costa Cruises

Costa Cruises heeft een veganistisch en vegetarisch menu samengesteld dat beschikbaar zal zijn op alle cruiseschepen. Het menu is ontwikkeld naar aanleiding van de groeiende vraag naar dergelijke gerechten.

Plantaardige producten
Het veganistische menu sluit zuivelproducten en eieren uit en in plaats daarvan worden ingrediënten afkomstig van planten gebruikt. Volgens Costa Cruises zal het dezelfde gedurfde Italiaanse smaken die de mediterrane roots van Costa weerspiegelen produceren.

Het menu
Het menu omvat een ontbijt, lunch, diner, diverse hapjes en een dessert. Er worden Italiaanse delicatessen in gebruikt als 'risi e bisi' soep (rijst en erwten) en een trenette met pesto. Andere gerechten die op de kaart staan zijn romige caciocavallo kaas, een veganistische hamburger gemaakt van bruine bonen, een abrikoos salade en bloemkool met vijgen tempura.

Behoefte van de klant
'Vegetarische gerechten zijn altijd al deel geweest uit de Italiaanse culinaire traditie en we zijn verheugd om het te introduceren als een volwaardig apart menu aan boord van onze schepen', aldus Antonio Brizzi (Corporate Executive Chef). De rederij streeft ernaar aan de behoeften van de klanten te kunnen voldoen en om ervoor te zorgen dat ze genieten van hun tijd op de schepen. Gasten kunnen de vegetarische en veganistische opties aanvragen via het reisbureau of de klantenservice van Costa.

Wil jij een cruise maken met Costa Cruises? Mail (info@zeecruises.com) of bel (0486-412199) en wij regelen de beste plek voor je op het schip!