Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

0

Uit 0 reviews

Bekijk reviews

Het moderne schip Adonia biedt plaats aan 710 passagiers. Voor zeven dagen van de reis zal dit je huis worden, deze zeven dagen zijn een avontuur op zichzelf. Je zult volledig voorbereid worden op je vrijwilligerswerk. Ook kun je genieten van Dominicaanse of Cubaanse geïnspireerde maaltijden waarbij je ook altijd kunt kiezen voor een vegetarische maaltijd. Er is een zwembad, een sportschool en een grote bibliotheek aanwezig aan boord. Natuurlijk ontbreekt ook de uitgestrekte zee rondom je niet. Zo kom je voldoende tot rust voordat je aan het werk gaat. Adonia is klein genoeg om je goed kennis te laten maken met je medereizigers.

Bestemmingen

Adonia vaart naar Cuba en de Dominicaanse Republiek.

Eten & Drinken

Wanneer je op zoek bent naar een luchtig buffet kun je terecht in Conservatory. Hier kun je comfortabel en relaxt dineren, eventueel op het grote terras. Lido Grill biedt goed eten in een outdoor setting. Cubaanse sandwiches, Dominicaans geïnspireerde burgers of kip: Lido Grill heeft het allemaal. Ocean Grill geeft je de beste combinatie van land en zee. Ga jij voor de kreeft, of toch voor de Dominicaanse stoofpot? Adonia's hoofdrestaurant is de Pacific Grill. Hier kun je terecht voor ontbijt, lunch of een gezond diner.

Dinerzittingen

In het hoofdrestaurant Pacific wordt het diner in twee zittingen gereserveerd. Het buffetrestaurant is de hele dag door open voor lichte gerechten en pizza.

Kinderen

Sport & fitness

Wellness

Dineren & restaurants

Entertainment

Doelgroep

Reviews gemiddeld een 0 in 0 ervaringen

1

Hutten en suites