Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

19 april 2016

Doopvrouwe ms Koningsdam bekend

Gisteren is bekend geworden dat H.K.H. Koningin Máxima der Nederlanden doopvrouwe is voor het cruiseschip ms Koningsdam, van Holland America Line . Tijdens een speciale ceremonie op 20 mei zal zij het schip dopen. Leden van het Koninklijk Huis hebben tot nu toe elf schepen van Holland America Line gedoopt. Meest recent was de doop van het ms Nieuw Amsterdam door toenmalig Prinses Máxima in 2010.

"We zijn ontzettend vereerd dat Hare Koninklijke Hoogheid Koningin Máxima de traditie van het dopen van Holland America Line schepen door leden van het Koninklijk Huis, die 87 jaar geleden begon, voortzet," zei Orlando Ashford, president Holland America Line. "We hebben voor Rotterdam als locatie voor de officiële ceremonie gekozen vanwege de diepe historische verbintenis tussen Holland America Line, de stad Rotterdam en de Nederlandse bevolking. De officiële doop van het ms Koningsdam op 20 mei wordt een zeer bijzondere dag in onze 143-jarige bedrijfshistorie."

Wil jij een cruise maken met ms Koningsdam? Mail (info@zeecruises.com) of bel (0486-412199) en wij regelen de beste plek voor je op het schip!