Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

17 december 2015

Grootste cruiseschip ter wereld in Rotterdam

Harmony of the Seas, eigendom van rederij Royal Caribbean, is nog niet eens in de vaart en nu al is het grote nieuws bekend geworden dat dit schip naar Nederland komt. Harmony of the Seas wordt het grootste cruiseschip ter wereld en komt tijdens de eerste officiële cruise naar Rotterdam. Volgens de planning zal het schip op 24 mei 2016 om 7:00 uur aanmeren aan de Wilhelminakade. Het vertrek staat dezelfde dag om 18:00 uur gepland. Rotterdam is de enige stop tijdens een korte cruise van vier nachten van en naar Southampton. Al eerder mocht Cruise Port Rotterdam het grootste cruiseschip ter wereld verwelkomen in de haven. Het ging toen om de Oasis of the Seas, zusterschip van Harmony of the Seas.

Harmony of the Seas
Dit paradepaardje van Royal Caribbean bevat uiteraard veel vernieuwde en unieke faciliteiten. Zo zijn er drie spectaculaire waterglijbanen aan boord, die je drie verdiepingen lager brengen. Ook kan je er surfen, schaatsen, abseilen en is er een kabelbaan op negen dekken hoogte. Net als de voorgaande schepen in de Oasis-klasse beschikt het schip over zeven districten met een oase aan voorzieningen en activiteiten. Central Park met meer dan 12.000 levende bomen en planten vormt een mooi middelpunt van het schip.

Wil jij een cruise maken met Harmony of the Seas? Mail (info@zeecruises.com) of bel (0486-412199) en wij regelen de beste plek voor je op het schip!