Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

11 november 2016

Succesvolle proefvaarten Seabourn Encore

Het nieuwste ultraluxe schip van Seabourn, de Seabourn Encore, heeft deze week haar laatste proefvaarten voltooid op de Adriatische Zee bij de kust van Italië. Het cruiseschip vertrok op 4 november voor een tocht van drie dagen. Hier werden de technische en mechanische systemen aan boord succesvol getest.

Seabourn Encore
Het door design icoon Adam D. Tihany ontworpen cruiseschip heeft een modern interieur, gecombineerd met het ingetogen en elegante karakter dat je van de rederij gewend bent. Het schip weegt ruim 40.000 ton, heeft grotere publieke ruimtes en een extra dek. Er kunnen 600 gasten mee op basis van tweepersoonsbezetting. Elke suite van de Seabourn Encore beschikt over een privébalkon.

Uitbreiding vloot
De opleverdatum van de Seabourn Encore is 30 november. Hiermee wordt de veelgeprezen vloot van Seabourn verder uitgebreid. Bij Seabourn staan de ruimte voor de gasten en persoonlijke service centraal: er is aan boord bijna één personeelslid per gast aanwezig. In 2018 wordt de vloot van Seabourn nog verder uitgebreid met een zusterschip, de Seabourn Ovation.

Wil jij een cruise maken met Seabourn? Mail (info@zeecruises.com) of bel (0486-412199) en wij regelen de beste plek voor je op het schip!