Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

0

Uit 0 reviews

Bekijk reviews

Met 9 passagiersdekken is Thomson Celebration een van de kleinste cruiseschepen uit de vloot. Dit zorgt ervoor dat het schip erg persoonlijk en gastvrij is. In 2012 is het schip opnieuw ingericht, met als resultaat dat de cabines en publieke ruimtes er prachtig uitzien. Sinds 2013 zijn er ook extra balkons bijgebouwd, waardoor veel hutten nu beschikken over een eigen balkon. Op het schip zijn verschillende faciliteiten aanwezig, waaronder een casino en een aantal zwembaden. Deze zwembaden hebben uitzicht op zee, hier kun je helemaal tot rust komen.

Bestemmingen

Met Thomson Celebration kun je naar de Baltische Staten, naar het Middellandse Zeegebied, naar de fjorden, IJsland en Antarctica, naar Noord-Europa en Engeland of naar Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

Eten & Drinken

Terrace Grill bestaat uit twee restaurants. 's Avonds kun je er goede steaks eten en overdag is het de plaats waar je lichte pasta's en salades kunt bestellen. The Meridian is een gezellig restaurant waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner. Lido Restaurant is een buffetrestaurant dat 24 uur tot je beschikking staat en in Kora La Restaurant kun je terecht voor Aziatische specialiteiten. Tot slot kun je in Mistral's Restaurant luxe uit eten, hier moet je wel voor reserveren.

Dinerzittingen

Thomson Celebration maakt gebruik van een open zitting, je kunt dus dineren waar en met wie je maar wilt.

Kinderen

Sport & fitness

Wellness

Dineren & restaurants

Entertainment

Doelgroep

Reviews gemiddeld een 0 in 0 ervaringen

1

Hutten en suites