Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

Mein Schiff 1

0

Uit 0 reviews

Bekijk reviews

Mein Schiff 1 is het eerste cruiseschip van TUI Cruises: het schip waar volgens TUI 'alles mee begon'. Het schip werd in 1996 gebouwd, veranderde een aantal keer van naam en rederij en eindigde uiteindelijk in 2009 als Mein Schiff 1 bij TUI. Alle hutten van Mein Schiff 1 zijn modern en comfortabel ingericht. Ze beschikken over een kluis, badkamer met douche en toilet, airconditioning, föhn, minibar, telefoon, badjassen, flatscreen-tv en een Nespresso-apparaat voor de eerste koffie of espresso 's ochtends. De kamers zijn groot genoeg voor maximaal vijf personen en de bedden kunnen naar wens samengesteld worden. Bij elke kamer hoort een balkon of veranda, waar je kunt zitten of in het geval van de veranda zelfs in een hangmat kunt liggen. Geniet van het oceaangevoel, direct vanuit je cabine.

Bestemmingen

Mein Schiff 1 bevond zich tot nu toe vooral in de Oostzee, de Atlantische Oceaan, de Middellandse Zee, het Caribisch gebied en meer recentelijk in Azië.

Eten & Drinken

Aan boord van Mein Schiff 1 kun je kiezen tussen zes restaurants en twee bistro's waaronder het hoofdrestaurant Atlantic en het buffetrestaurant Ancklemannsplatz. Verder is er in de andere restaurants keuze tussen verschillende menu's, waaronder steak, kreeft, pasta en sushi. In de bars en lounges kun je genieten van onder andere een cappuccino of cocktail, met uitzicht op zee. Wanneer je geniet van een premium all-inclusive cruise is het eten van de meeste restaurants inbegrepen.

Dinerzittingen

Kinderen

Sport & fitness

Wellness

Dineren & restaurants

Entertainment

Doelgroep

Reviews gemiddeld een 0 in 0 ervaringen

1

Hutten en suites