Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

15 juli 2016

Doop Mein Schiff 5 live te volgen

Vanavond is de doop van het nieuwste schip van TUI Cruises, Mein Schiff 5, live te volgen via een livestream op de website van TUI Cruises en de Facebookpagina van de rederij. De doop is in de haven van Lübeck-Travemünde en begint rond 21:00 uur. Na de traditionele doopwens en het kapot laten slaan van de champagnefles tegen de boeg door de doopmoeder zangeres Lena Meyer-Landrut wordt de doopavond rond 23:00 uur bekroond met een groot vuurwerk.

Programma:
Rond 21:00 uur - Mein Schiff 5 in de baai van Lübeck
Rond 22:30 uur - Begin van de doopshow aan boord
Rond 23:00 uur - Grote finale met vuurwerk

De officiële maiden voyage van Mein Schiff 5 is vandaag begonnen in Kiel. Inwoners en toeristen kunnen de doop meemaken via grote schermen. Zaterdag wordt de 10-daagse reis naar de Oostzee vervolgd naar Tallinn (Estland), St. Petersburg (Rusland), Helsinki (Finland) en Stockholm (Zweden). Op 24 juli keert het weer terug in Kiel. Na deze zomer in Europa te varen gaat het schip in de winter de zon opzoeken in het Caribische gebied.

TUI Cruises werkt met het Premium All Inclusive concept waarmee de rederij zich onderscheidt van andere cruisemaatschappijen. Dit houdt in dat ook de extra's, waarvoor je normaal voor zou moeten betalen, inbegrepen zijn bij de reissom. Gasten krijgen de vrijheid om de hele dag door drankjes te bestellen en ook bij de meeste restaurants aan boord is alles inclusief. Daarnaast krijgen gasten gratis toegang tot de sportfaciliteiten en sauna. Ook entertainment en kinderopvang zijn inbegrepen. Gasten met een suite kunnen daarnaast gebruik maken van gratis internet, koude en warme snacks, een selectie van kranten en champagne in de lounge. In de hut maak je uiteraard zonder extra kosten gebruik van een Nespresso machine en een goed gevulde minibar.

Wil jij een cruise maken met TUI Cruises? Mail (info@zeecruises.com) of bel (0486-412199) en wij regelen de beste plek voor je op het schip!