Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

12 mei 2016

Fotoverslag AIDAprima

Tijdens de inauguratiecruise van de AIDAprima in april 2016 ben ik een aantal dagen meegevaren op dit drijvende vakantieparadijs. Met dit fotoverslag wil ik je de hoogtepunten van het schip laten zien. Beleef je dit schip even met mij mee?

Wegvaren in rotterdam vanaf AIDAprima

De AIDAprima vertrekt dit hele jaar wekelijks vanuit Rotterdam en vaart onder andere naar wereldsteden als Hamburg en Southampton.

Babyclub AIDAprima

Op dit schip kun je met de hele familie prima kunt vertoeven. Baby`s vanaf 6 maanden zijn al welkom in de Baby Club. Peuters kunnen zich uitleven in de Mini Club en de oudere kinderen kunnen elkaar ontmoeten in de Teenslounge met de Wave Club, waar videospelletjes gedaan kunnen worden.

Miniclub AIDAprima

Teenslounge AIDAprima

Gameruimte Wave Club

Zijn de kinderen even aan het spelen dan kun je als ouders zijnde ook even tijd voor jezelf nemen in de Body & Soul SPA. Ook is er een fitnessruimte waar menig sportschool jaloers op is. Hier kun je zelf fietsen of hardlopen maar je kunt ook meedoen met een groepsles of virtuele spinningles.

Massageruimte SPA AIDAprima

Buitendek Body & Soul SPA

Body & Soul SPA AIDAprima

Fitnessruimte AIDAprima

Er zijn veel ruimtes aan boord waar je met de hele familie kunt genieten zoals de in Beach Club met overdekt zwembad. Het hele jaar door is het hier 24 graden zodat je tijdens de Nederlandse winter ook kunt zwemmen. Op hetzelfde dek vind je spectaculaire waterglijbanen die buiten het schip om gaan. Ook kun je lekker luieren op de Lazy River. Als afsluiting je eigen Magnum-ijsje samenstellen maakt de dag helemaal goed.

Beach Club AIDAprima

Beachbar bij het zwembad

Zelf samengestelde Magnum

Naast de hele dag door snacks eten kun je ook heerlijk ontbijten, lunchen en dineren in een van de 12 restaurants; van prima buffetrestaurant tot specialiteitenrestaurants als Rossini en een sushibar.

Hoofdgerecht Rossini restaurant

Toetje Rossini restaurant

Sushibar AIDAprima

Ook `s avonds wordt er voor veel vertier gezorgd. Het open theater brengt mooie shows, er is een discotheek, een nachtclub en in de Beach Club worden leuke feestjes gegeven. Wil je de cruisedag stijlvol afsluiten? Neem dan een drankje in de Spray Bar by Moët en Chandon.

Discotheek AIDAprima

Beachparty AIDAprima

Spray Bar by Moet and Chandon

Wil jij graag een cruise maken met AIDAPrima? Mail (info@zeecruises.com) of bel (0486-412199) en wij regelen de beste plek voor je op het schip!