Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

4 november 2016

Crystal Cruises introduceert Crystal AirCruises

De luxe rederij Crystal Cruises heeft een nieuw concept geïntroduceerd waarbij je op een luxe manier de wereld ontdekt. Vanaf augustus 2017 gaat de privéjet The Peninsula Grand Inaugural Crystal AirCruise naar 10 iconische bestemmingen vliegen. Je kunt hierbij kiezen uit zes unieke reizen. Bij deze reizen land je op exotische, afgelegen gebieden en overnacht je in de beste hotels, resorts en ecovillages. Aan boord zijn culinaire restaurants met Crystal Skye Butlers die je van alle gemakken zullen voorzien. Daarnaast zijn er full service bars met luxe loungestoelen en comfortabele bedden voor een goede nachtrust.

Je kunt reizen van 15 tot 29 dagen boeken met Crystal AirCruises. Enkele voorbeelden van de bestemmingen zijn New York, Tokyo, Manilla, Bangkok en Parijs. Wil jij graag een luxe, exclusieve cruise in combinatie met de vliegreis waarbij je verschillende bijzondere steden op de wereld bezoekt in alle comfort? Dan is dit concept zeker wat voor jou.

Wil jij een cruise maken met Crystal Cruises? Mail (info@zeecruises.com) of bel (0486-412199) en wij regelen de beste plek voor je op het schip!