Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

5 januari 2016

Crystal Esprit gedoopt op de Seychellen

Op de Seychellen, in de haven van Mahé, is op zondag 20 december het nieuwste schip van Crystal Cruises gedoopt. Deze doop is de start van de belangrijkste uitbreiding van het merk in haar geschiedenis. De aankomende twee jaar zal de rederij Crystal River Cruises lanceren met vijf luxe riviercruiseschepen die over diverse rivieren van Europa gaan varen. Daarnaast zal Crystal Luxury Air worden geïntroduceerd die gasten naar verre bestemmingen brengen waar grote luchtvaartmaatschappijen niet komen.

De Crystal Esprit is een 62-persoons yacht/cruiseschip met alle denkbare luxe zoals alleen maar suites aan boord, verschillende restaurants, een aantal bars en zelfs de mogelijkheid om een excursie te maken met een onderzeeër. Het jacht-achtige schip beschikt over een geringe diepgang die het mogelijk maakt om afgelegen havens, baaien en eilanden te bezoeken die niet toegankelijk zijn voor grotere cruiseschepen.

Wil jij een cruise maken met Crystal Cruises? Mail (info@zeecruises.com) of bel (0486-412199) en wij regelen de beste plek voor je op het schip!