Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

26 juni 2017

MSC Meraviglia: een innovatief smart schip

Rederij MSC Cruises heeft een nieuw cruiseschip, dat op 3 juni 2017 werd gedoopt. En dit is niet zomaar een cruiseschip: de MSC Meraviglia is een smart schip dat over meerdere interactieve functies beschikt.

De interactieve functies
Het gehele cruiseschip is voorzien van interactieve schermen. Op deze schermen kunnen de gasten zien waar ze zich op dat moment bevinden en kunnen daarnaast ook zien hoe zij op de gewenste plek kunnen komen. Via de schermen kunnen de gasten ook zien wat er te doen is op het schip en kunnen ze gemakkelijk verschillende services boeken. Bovendien is er een gratis app beschikbaar voor alle passagiers. Deze app werkt via een speciaal netwerk wat aanwezig is op het schip, waardoor je geen extra internetbundel of iets dergelijks nodig hebt. Met behulp van deze app kun je diverse activiteiten boeken zoals bijvoorbeeld een excursie, een spa behandeling of een reservering in een van de restaurants. Op de app vind je ook een plattegrond van het schip, zodat je kunt zien waar je je op het schip bevindt.

Polsbandjes
In plaats van een cruisekaart krijgen de gasten een speciaal polsbandje. Het polsbandje dient als sleutel voor de hut. Daarnaast dient het bandje ook als betaalmiddel en kun je jezelf identificeren aan boord. Ook voor kinderen is er een speciaal polsbandje ontwikkeld. Zij kunnen hiermee in- en uitchecken bij de diverse kidsclubs. De ouders kunnen, via een extra toevoeging, vrijwel precies zien waar hun kinderen zich bevinden op ieder moment. Zo kun je de kinderen vanaf een afstand in de gaten houden, terwijl jij zelf bijvoorbeeld heerlijk ontspannen aan het zwembad ligt.

Wil jij een cruise maken met MSC Cruises? Mail (info@zeecruises.com) of bel (0486-412199) en wij regelen de beste plek voor je op het schip!