Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

11 februari 2016

Veel entertainment aan boord MSC Meraviglia

In juni 2017 gaat het nieuwste schip van MSC Cruises in de vaart, de MSC Meraviglia. Dit cruiseschip is niet zomaar een schip, het wordt een plek waar je kunt deelnemen aan verschillende activiteiten en kunt genieten van spectaculair entertainment. Activiteiten voor jong en oud, zoals een indoor pretpark en entertainment als dinershows van Cirque du Soleil.

MSC Meraviglia biedt veel activiteiten voor haar passagiers. Voor de kinderen is er bijvoorbeeld een outdoor aquapark, dat zich op twee dekken bevindt. Het waterpark heeft 4 glijbanen en er worden activiteiten gehouden voor alle leeftijden. Ook is er een indoor pretpark, waar je kunt gamen, bowlen, sporten en racen in twee virtual-reality Formule 1 raceauto's. Daarnaast zijn er voor de kinderen vijf kinderdagverblijven, waar zij onder andere kunnen spelen met speelgoed van Chicco en Lego. De volwassenen kunnen genieten van de dinershows georganiseerd door het beroemde Cirque du Soleil. Daarnaast kunnen zij ook de dag doorbrengen op de overdekte promenade die zo groot is dat deze verspreid is over twee dekken. Op de promenade zijn er veel winkels en 12 dinergelegenheden met ieder een eigen stijl; van Italiaans en Chinees tot het thema 'Tech-filled'. Indrukwekkend aan de promenade is dat deze overdekt is met de langste LED-koepel op zee.

MSC Meraviglia maakt, naast vele mogelijkheden om deel te nemen aan activiteiten of entertainmentshows bij te wonen, ook gebruik van nieuwe technologie. Een voorbeeld hiervan is de 'Near Field Communication'. Bij deze technologie kunnen de passagiers met hun cruise-kaart, armband of smartphone betalen, hun hut betreden en zelfs weten waar hun kinderen zijn, doordat de Near Field Communication geografische locaties kan vastleggen.

Wil jij een cruise maken met MSC Cruises? Mail (info@zeecruises.com) of bel (0486-412199) en wij regelen de beste plek voor je op het schip!