Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

12 mei 2015

Gerechten aan boord Seabourn van Thomas Keller

Dineren aan boord van een Seabourn schip wordt door de wereldberoemde chef Thomas Keller naar een hoger niveau getild. De Amerikaan is het culinaire genie achter drie bekende Michelin-sterren restaurants en introduceert op de schepen van Seabourn zijn bekroonde Amerikaanse en Franse gerechten. Vanaf het najaar van 2015 zullen zijn creaties in verschillende restaurants aan boord van de Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn en Seabourn Quest geserveerd worden.

Tevens werken cruisemaatschappij Seabourn en chef Keller samen aan de introductie van een nieuw restaurant van niveau. Dit restaurant wordt in het vroege voorjaar van 2016 onthuld op de Seabourn Quest. Daarna volgen ook de andere schepen, inclusief de twee nieuwe schepen (Seabourn Ecore en Seabourn Ovation).

De afgelopen twee jaar heeft Seabourn de titel 'Best Culinary Cruise Line' ontvangen tijdens de SAVEUR Culinary Travel Awards. Ze mogen dus wel zeggen dat ze hun positie als culinaire leider in de cruise industrie door deze samenwerking verstevigen.

Wil jij een cruise maken met Seabourn? Mail (info@zeecruises.com) of bel (0486-412199) en wij regelen de beste plek voor je op het schip!