Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

16 februari 2017

HAL in 2017 met 3 schepen vanuit Nederland

In 2017 zullen vanuit de havens van Rotterdam en Amsterdam 26 cruises vertrekken. Gemak voor elke passagier, want vliegen naar een andere bestemming is zo overbodig geworden. De schepen ms Koningsdam, ms Rotterdam en ms Prinsendam zullen vele bijzondere bestemmingen aandoen. Onderscheid wordt gemaakt doordat elk schip haar eigen sfeer heeft. Zo hebben de gasten de keuze welk schip het beste bij hem of haar past.

Ms Koningsdam
Het allernieuwste schip is de ms Koningsdam. Zij werd in 2016 gelanceerd en biedt maar liefst plaats aan 2.650 gasten. Het schip biedt onder meer openbare ruimtes, eetgelegenheden en entertainment. De twee verdieping tellende Main Dining Room is spectaculair te noemen en beschikt over een koperen wijntoren. Daarnaast is er nog keuze uit 8 andere eetgelegenheden. Voor hen die van muziek houden moeten zeker een wandelingetje maken in het bruisende Music Walk gebied. Hier kun je genieten van live muziek in allerlei genres. Er zijn verschillende accommodaties te boeken zoals staterooms voor hen die alleen reizen maar ook voor families van maximaal 5 personen. Het ms Koningsdam zal tussen mei en september vertrekken naar de Noorse Fjorden, de Baltische staten, IJsland en de Middellandse Zee. Dit doet zij vanuit Amsterdam.

Ms Rotterdam
Met de ms Rotterdam kun je tussen april en augustus vertrekken naar de Noorse Fjorden, Baltische Staten, Britse Eilanden, IJsland en de Verenigde Staten. Deze cruises variëren van 7 tot 37 nachten en varen vanuit Rotterdam. De ms Rotterdam heeft meerdere categorieën staterooms die samen 1.404 gasten kunnen onderbrengen. Aan boord zijn 2 zwembaden waarvan er 1 is voorzien van een schuifdak. Voor exclusiviteit kun je 1x per cruise terecht bij de “Proef De Librije” avond.

Ms Prinsendam
Dit schip kent meer terugkerende gasten dan welk schip dan ook. Met zijn 835 plaatsen is dit het kleinste schip van de vloot. Hierdoor is het voor haar mogelijk om unieke plaatsen aan te doen.
Officieel heet het schip ms Prinsendam maar veel mensen zullen dit schip kennen onder de naam 'Elegant Explorer'. De cruises naar o.a. de Noordkaap, Poolcirkel, Baltische Staten, Britse Eilanden, Ierland, IJsland en Middellandse Zee vertrekken allen vanuit Amsterdam. De reizen variëren van 14 tot 36 nachten.

Wil jij een cruise maken met Holland America Line? Mail (info@zeecruises.com) of bel (0486-412199) en wij regelen de beste plek voor je op het schip!