Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

12 januari 2016

Rijksmuseum at Sea op schepen Holland America Line

Vanaf april 2016 wordt op de ms Oosterdam het 'Rijksmuseum at Sea' geïnstalleerd, dit houdt o.a. in dat er bijzondere reproducties van een aantal beroemde meesterwerken aan boord worden gebracht. Tevens wordt een speciale ruimte gecreëerd waar gasten hun eigen creativiteit kunnen onderzoeken door middel van kunstworkshops. Op de televisie in de staterooms kunnen films over het museum en haar collectie worden bekeken en op geselecteerde cruises worden programma’s en presentaties door medewerkers van het Rijksmuseum aangeboden. Gasten kunnen in de winkels aan boord ook producten van het Rijksmuseum kopen. Dit concept wordt de aankomende jaren op de gehele vloot uitgevoerd.

“Bijzondere kunst staat altijd centraal in ons decor aan boord en wij vinden het geweldig dat de samenwerking met het Rijksmuseum enkele fantastische reproducties toevoegt aan de collectie van ruim 1.300 kunstwerken in onze vloot,” aldus Orlando Ashford, President van Holland America Line. “Door kunst bekijken we zaken anders, net zoals met reizen, we openen onze ogen voor de wereld om ons heen en zien dingen die we misschien nooit eerder hebben ervaren.”

“Het Rijksmuseum en Holland America Line zijn beide historische merken met een trotse Nederlandse geschiedenis. We zijn dankbaar dat Holland America Line gasten van over de hele wereld, door onze nieuwe samenwerking, in staat worden gesteld om onze indrukwekkende collectie kunnen bekijken in het ‘Rijksmuseum at Sea’, gecreëerd door Rijksstudio,” aldus Wim Pijbes, directeur van het Rijksmuseum.

Wil jij een cruise maken met Holland America Line? Mail (info@zeecruises.com) of bel (0486-412199) en wij regelen de beste plek voor je op het schip!