Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

11 juli 2017

ms Nieuw Statendam van HAL is vanaf nu te boeken

De maidenvoyage en inaugurele Caribische cruises voor het seizoen 2018-2019 op het nieuwe schip ms Nieuw Statendam kunnen vanaf nu worden geboekt. De ms Nieuw Statendam is het tweede Pinnacle-class schip van Holland American Line. Op het moment is dit schip in aanbouw, maar de ms Nieuw Statendam zal op 1 december 2018 voor het eerst ter water worden gelaten.

De eerste reis van de ms Nieuw Statendam zal op 5 december vanuit het Italiaanse Civitavecchia vertrekken. Tijdens deze cruise wordt de Atlantische Oceaan overgestoken en zal het schip op eindbestemming Fort Lauderdale aankomen. Deze eerste reis geeft reizigers de kans om de mogelijkheden van het nieuwe schip te ontdekken. Vervolgens zal de eerste cruise vertrekken op 19 december 2018. Deze 5-daagse cruise maakt stops op onder andere Half Moon Cay en Key West. Na deze eerste cruise zullen er verschillende 5-daagse cruises in de richting van Amber Cove, Dominicaanse Republiek en meer bestemmingen gaan. Al deze cruises zijn vanaf nu te boeken.

Wil jij een cruise maken met de ms Nieuw Statendam? Mail (info@zeecruises.com) of bel (0486-412199) en wij regelen de beste plek voor je op het schip!