Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

22 september 2016

Nieuwe kookworkshops aan boord HAL

Rederij Holland America Line gaat deze herfst op ms Westerdam en ms Nieuw Amsterdam nieuwe kookdemonstraties geven, in samenwerking met America’s Test Kitchen. Dit is het meest populaire kookprogramma op de Amerikaanse televisie wat op 350 publieke zenders wordt uitgezonden. De ruimte waar de kookworkshops worden gegeven, Culinary Arts Center, wordt omgebouwd in de stijl van de televisieset waar America’s Test Kitchen wordt opgenomen. De kookdemonstraties zijn speciaal voor Holland America Line samengesteld en worden gegeven door chefs die speciaal opgeleid worden door de culinaire experts van America’s Test Kitchen. Toegankelijke recepten, die niet kunnen mislukken, worden gecombineerd met kooktechnieken voortkomend uit uitgebreide testen en de wetenschappelijke aanpak van America's Test Kitchen. Daarnaast worden 24 uur per dag afleveringen van de televisieshow America's Test Kitchen uitgezonden in de staterooms van de gasten van Holland America Line.

De kookdemonstraties duren 45 minuten en bestaan uit een mix van video’s, live instructies, smaaktesten en het uitproberen van recepten. Voorbeelden van demonstraties die ontwikkeld worden, zijn onder andere ‘Aziatische Dumplings’, ‘Salade voor Twee’, ‘We Love Chocolate’, ‘Alles Zalm’, ‘Kennismaken met Pepers’, ‘Smaken van de Middellandse Zee’, ‘Vegetarische Maandag Maaltijden’ en ‘Nieuwe Italiaanse Favorieten’. Ook komen er 90 minuten durende workshops, die gericht zijn op het aanleren van een specifieke vaardigheid. Zoals bijvoorbeeld het maken van perfecte taarten en handgemaakte pasta.

De kookdemonstraties en workshops van America's Test Kitchen starten op 18 oktober aan boord van het ms Westerdam tijdens het Mexicaanse vaarseizoen. Aan boord van het ms Nieuw Amsterdam starten ze op 13 november tijdens het Caribische vaarseizoen. Het programma zal naar verwachting in juni 2017 op de gehele vloot zijn uitgerold.

Wil jij een cruise maken met Holland America Line? Mail (info@zeecruises.com) of bel (0486-412199) en wij regelen de beste plek voor je op het schip!