Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

30 juli 2015

Botoxbehandeling in de MSC Aurea Spa

Op alle 12 schepen van MSC Cruises kun je vanaf nu een botoxbehandeling reserveren in de MSC Aurea Spa. Gespecialiseerde artsen nemen jouw huid onder handen door middel van rimpel- en dermal-filler behandelingen in een volledig veilige omgeving. Deze cosmetische ingreep verminderd fijne lijntjes en rimpels in het gezicht, wat volgens MSC Cruises resulteert in een ontspannen en verjongde uitziende huid. De effecten van zo'n behandeling zijn tot 4 maanden zichtbaar.

De MSC Aurea Spa aan boord van de schepen is geheel in Balinese stijl ingericht met exotisch hout, natuurlijke stenen en goudkleurige mozaïek. Naast een botoxbehandeling kun je er ook shiatsu tot hot stone massages, Balinese vierhandenmassages, lymfedrainage, ontgifting, kruiden- en kaarsmassages, maar ook footreflexologie, manicure en pedicure boeken. En er is tevens een fitnessruimte met gespecialiseerde instructeurs voor yoga, pilates, aerobics en danslessen.

Wil jij een cruise maken met de MSC Cruises? Mail (info@zeecruises.com) of bel (0486-412199) en wij regelen de beste plek voor je op het schip!