Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

2 juni 2016

Sir Bani Yas Eiland nieuwe bestemming MSC Cruises

MSC Cruises heeft bekendgemaakt dat Sir Bani Yas Eiland de nieuwe exclusieve bestemming wordt in de winter van 2016-2017. Dit eiland is 1,5 kilometer lang en ligt voor de zuidwestkust van Abu Dhabi. Vanaf december 2016 wordt deze strandbestemming toegevoegd aan de routes van de MSC Fantasia. Op dit tropische eiland kunnen gasten een hele dag tot rust komen. Volgens MSC Cruises staat Sir Bani Yas Eiland voor hun kernwaarden: het beste entertainment, eten van hoge kwaliteit en uitstekende service.

In samenwerking met Abu Dhabi Ports Authority heeft MSC Cruises er twee jaar over gedaan om de perfecte vakantiebestemming te creëren. Het kleinere strandeilandje wordt via een vlonder verbonden met het hoofdeiland en is alleen maar toegankelijk voor de gasten van MSC Cruises. Het eiland biedt jou de ultieme vakantiesfeer: palmbomen, Cabana's en zonnebedden.

Wil jij ook graag een cruise maken met MSC Cruises? Mail (info@zeecruises.com) of bel (0486-412199) en wij regelen de beste plek voor je op het schip!