Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

1 december 2017

MSC Cruises heeft nieuw vlaggenschip

MSC Cruises heeft een nieuw vlaggenschip geïntroduceerd: de MSC Seaside. Dit is het tweede nieuwe schip in 2017 van MSC Cruises dat in de vaart wordt genomen. Dit is het eerste schip van de vijf nieuwe prototypes.

De MSC Seaside is 323 meter lang en heeft vele faciliteiten. Zo heeft het schip onder andere een panorama zwembad, een spa, een fitnesscentrum en panoramische liften. Het schip beschikt over tien verschillende type kamers, negen verschillende restaurants en verschillende bars en lounges. Daarnaast is er entertainment aanwezig voor zowel kinderen als voor ouderen. De MSC Seaside heeft twee vaarroutes. Één vaarroute komt langs Jamaica, de Kaaiman Eilanden, Mexico, de Bahamas en de Verenigde Staten en duurt acht dagen. De andere vaarroute komt langs de Verenigde Staten, de Britse Maagden Eilanden en de Bahamas. Ook deze route duurt acht dagen.

Wil jij een cruise maken met MSC Cruises? Mail (info@zeecruises.com) of bel (0486-412199) en wij regelen de beste plek voor je op het schip!