Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

9 maart 2016

Uitbreiding samenwerking MSC Cruises en NS

MSC Cruises gaat de samenwerking met NS Internationaal uitbreiden. Van 25 juni t/m 20 augustus gaan ze namelijk een pakket aanbieden waarbij de Zon-Thalys inbegrepen is. Het nieuwe pakket van MSC Cruises gaat ‘Train & Cruise’ heten. De Zon-Thalys vertrekt vanuit Schiphol, Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen naar Marseille. Aansluitend hierop kun je aan boord van de MSC Poesia voor een 8-daagse cruise over de Middellandse Zee.

Volgens Erik Schuffel, Managing Director van MSC Cruises, sluiten de Zon-Thalys en vertrektijd van het schip perfect op elkaar aan en versterken ze elkaar zelfs. De reis wordt volgens hem zo nog zorgelozer en comfortabeler. Verder vermeldt hij nog dat je vanaf Amsterdam Centraal in ongeveer zeven uur in Marseille bent, vanaf daar verzorgt MSC Cruises dan de transfer van het station naar de haven waar de MSC Poesia ligt.

Ook Annemarie Ariesen, Business to Business Manager bij NS Internationaal, is blij met de samenwerking. Zij geeft tevens aan dat de producten goed op elkaar aansluiten en dat de reis comfortabel en snel verloopt. Zo zijn er geen extra kosten voor het meenemen van bagage in het rijtuig en is eten en een gratis glas wijn bij Comfort 1 bij de prijs inbegrepen.

Wil jij een cruise maken met MSC Cruises? Mail (info@zeecruises.com) of bel (0486-412199) en wij regelen de beste plek voor je op het schip!