Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

4 november 2016

Zomer 2017 nieuw all-in concept MSC Yacht Club

MSC Cruises heeft bekendgemaakt dat vanaf zomer 2017 gasten van MSC Yacht Club niet alleen in de Yacht Club ruimtes kunnen profiteren van het all inclusive concept, maar nu ook in alle andere bars en restaurants aan boord. Een breed scala aan dranken zal voor hen inclusief zijn. Andere voordelen van het MSC Yacht Club zijn een 24-uurs butler service, 24-uurs conciërge service, voorrang bij in- en ontscheping, een exclusief zonnedek, directe toegang tot de spa en roomservice. Het zomeraanbod van MSC begint op 1 april 2017.

MSC Yacht Club Wellness Deluxe Suite
MSC Cruises heeft ook een nieuwe categorie toegevoegd op het cruiseschip MSC Meraviglia: MSC Yacht Club Wellness Deluxe Suite. Hierbij wordt de MSC Yacht Club experience gecombineerd met de Wellness experience. Enkele voordelen van deze categorie zijn een wellness welkomstpakket, wasservice, exclusieve wellnessexcursies, gezonde gerechten in het Yacht Club restaurant en een lichaamsanalyse met een personal trainer.

Wil jij een cruise maken met MSC Cruises? Mail (info@zeecruises.com) of bel (0486-412199) en wij regelen de beste plek voor je op het schip!