Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

9 februari 2017

MSC Cruises wint Reisgraag Award

Rederij MSC Cruises heeft begin januari de felbegeerde Reisgraag Award gewonnen. Met een gemiddelde van een 8 wonnen zij categorie Rederijen. Dit cijfer is gebaseerd op reviews van klanten die op reis zijn geweest met MSC.

Daniëlle Groot (MSC Cruises): "De Reisgraag Award is een publieksprijs en daarom hechten wij veel waarde aan het winnen van deze award. Het is een kroon op ons werk dat de consument de kwaliteit & het comfort van MSC Cruises zo waardeert en overtuigd is van de perfecte prijs-/kwaliteit verhouding. MSC Cruises blijft zich voortdurend ontwikkelen en verbeteren om een unieke vakantiebeleving te creëren voor reizigers uit de hele wereld."

De Reisgraag Award is de enige publieksprijs in de reisbranche en wordt dit jaar voor de 6e keer uitgereikt. Er is dit jaar een recordaantal van maar liefst 10.000 reviews geschreven op Reisgraag.nl. Alleen de reviews die door de strenge keuring van de redactie heenkomen dingen mee naar de titel 'beste reisorganisatie' of 'beste bestemming'.

Wil jij een cruise maken met MSC? Mail (info@zeecruises.com) of bel (0486-412199) en wij regelen de beste plek voor je op het schip!