Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

15 juli 2016

Naam nieuw schip MSC Cruises bekend gemaakt

Afgelopen week las ik op de site van mijn collega's van Cruisereiziger.nl dat het nieuwste schip van MSC Cruises de naam MSC Seaview krijgt. Vanaf 18 juli 2016 kun je een reis boeken op dit schip, wat in 2018 in de vaart komt. In haar auguratieseizoen gaat het schip de Westelijke Middellandse Zee bevaren waarbij het o.a. wekelijks aanmeert bij historisch- en cultuurrijke steden als Genua, Marseille en Barcelona.

MSC Cruises is marktleider in cruises in de Middellandse Zee, Zuid-Afrika en Brazilië. De vloot bestaat uit 14 schepen en er zijn in 2014 meer dan 1,5 miljoen passagiers vervoerd. MSC Cruises is trots op haar mediterrane roots en blijft inspiratie putten uit haar herkomst. Met haar uitgesproken Mediterrane manier van leven (#MedWayOfLife) proberen ze een unieke ervaring te creëren voor reizigers over de hele wereld.

Wil jij een cruise maken met de MSC Seaview of een ander schip van MSC? Mail (info@zeecruises.com) of bel (0486-412199) en wij regelen de beste plek voor je op het schip!