Voor meer informatie bel: 0486 41 21 99 of mail naar info@zeecruises.com

30 december 2015

Nieuw schip MSC Seaside nu al te boeken

Voor de rederij MSC Cruises staan er aan aantal nieuwe schepen op de agenda voor de aankomende jaren. De MSC Seaside komt het eerste in de vaart en zal het voortouw nemen op een nieuwe generatie cruiseschepen met revolutionaire architectuur en cutting-edge technologie. Vanaf nu kun je al een hut reserveren op dit nieuwe cruiseschip.

MSC Seaside geeft een volledig nieuwe dimensie aan het ontwerp van een cruiseschip. De publieke ruimtes buiten en binnen sluiten nauw op elkaar aan. De unieke boulevard op het 323 meter lange schip zal worden voorzien van vele faciliteiten om te winkelen, te eten en te zonnen. De panoramische liften bieden tevens een adembenemend uitzicht op zee. De MSC Seaside gaat vanaf december 2017 in de Caribbean varen en is ontworpen voor het warme weer daar. Dit schip brengt je dichter bij de zee dan ooit tevoren met een uiterst interactief waterpark op zee en een openlucht promenade.

Wil jij een cruise maken met MSC Cruises? Mail (info@zeecruises.com) of bel (0486-412199) en wij regelen de beste plek voor je op het schip!